Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhujikmiok,k

Makaron RYZOWY tzw. ,,nitki,, jak go przyrzadzić ????????/

Polecane posty

Gość hjhujikmiok,k

Ta kupiłam makaron ryżowy w woreczku pakowany,po otwarciu stwierdziłam ,że jest lekko miekki nie sztywny ale za twardy aby zjeśc bezpośrenio.Na opakowaniu pisze,zeby rzucic go na olej i podsmazyć.Wziełam więc troszkę tego,rzuciałm na olej i zaczeło się to robić jak zeschły nasz polski makaron kiedy polezy bez przykrycia,takie gumiaste i wchłoneło w cholore oliwy :O.Nie mam woka aby to usmazyć w takiej patelni,więco z tym zrobić ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjk
Ale tego się chyba nie smaży tylko krótko podgotowywuje/gotuje. Moja mama używa ugotowanego do sajgonek.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pierwsze słyszę żeby to
smażyć... To się zalewa wrzątkiem i trzyma chwilę pod przykryciem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×