Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatrudnię opiekunkę

Zatrudnię opiekunkę do 5 miesięcznej dziewczynki w Warszawie

Polecane posty

Gość Zatrudnię opiekunkę

Opiekunka musi być kulturalna, niepaląca, uczciwa, posiadać referencje, wiek powyżej 25 lat, stawka 370zł/tyg(możliwe podwyższenie do maks 400 po jakimś czasie). Praca od 5 do 22 od pon do soboty(ale czasem mogę potrzebować pomocy też w niedziele lub w innych godzinach więc Pani musi być również dyspozycyjna); opieka nad dzieckiem ale też gotowanie(najczęściej tylko dla córki, rzadko dla większej ilości osób), prasowanie ubranek, sprzątanie(tj. codzienne odkurzanie, mycie podłóg, ścieranie kurzy - mamy w domu 10 pokoi, dwie łazienki, ważne jest żeby było czysto bo córka jest alergiczką), czasami drobne prace ogrodowe itp. chętnych proszę o odp, najlepiej o podanie maili to się odezwę :)

Gość ja sie zglaszam napisz do mnie
moj mail w.y.pie.rdalaj@o2.pl

Gość Zatrudnię opiekunkę
To nie jest prowo, jak wam się nie podoba to nie musicie nawet odpisywać. Wolność mamy w kraju, nikogo nie zmuszam. Poza tym to dobre lekkie zajęcie, zauważcie, że osoba, która się zdecyduje również będzie mieć wyżywienie u mnie a więc odpadają wydatki na to. Proszę o poważne odp.

Gość hhrhrrthhrtrhthrt
od 5 do 22? kto ci tyle kurwo będzie pracował? i to za cztery stówki, jakbyś dawała cztery tysiące to może, a najlepiej szmato dziecko oddaj bo widac że masz je w dupie :O

podaj dzielnicę praca w takich godzinach,że pewnie zapewniasz noclego bo nikt nocnymi do ciebie nie przyje

Gość odczuwam bezsens życia
wole iść pod most niż u ciebie pracować 🖐️

Gość Zatrudnię opiekunkę
Teraz wychodzę i będę około 22. Proszę o mail osoby zainteresowane, tam napiszę szczegóły około 22, 23 dzisiaj.

Gość mam przeczucie...czy teraz
marrika@wp.pl Mam ciężką sytuację. Pracę mogę zacząć od zaraz. Mam referencje.

praca od 5-22 czyli na spanie pozostaje 7 godzin :classic_cool: a pewnie noclegu nie zapewniasz wiec mniej niz 5 godzin snu a w ogole lepiej skasuj to ogłoszenie, bo można by je zgłosić w odpowiednie miejsce i tam nie potraktują tego w kategoriach żartu :)

Mi wystarcza 1,5 godziny snu, jadę na prochach :) Potrzebuję pilnie kasy na towar! Jak bede na haju to może sie zdarzyc że włoże bachora do mikrofali, ale wtedy bedziesz miała pyszny gulasz z bobasa :)

Gość zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgodzę się nawet na 350 zł jeżeli Pani mnie przyjmie. Posiadam referencje, umiem biegle mówić po francusku i włosku więc mogę zapewnić dziecku naukę tych dwóch języków. a.warkowska28@onet.pl

Gość up.pi31@wp.pl
up.pi31@wp.pl; ja się zgadzam. Proszę niech to nie będzie żart bardzo potrzebuje tej pracy.

Gość dcsecdec
a męża masz fajnego?

Gość sthgeherherh
TO PROWO, BYŁY JUŻ TU INNE BARDZO PODOBNE TEMATY, ALBO NA DOBREJ MAMIE. NIKT BY SIĘ NA TAKIE COŚ NIE ZGODZIŁ, LEPSZA JUŻ PRACA W BIEDRONCE NA KASIE.

ja moge pracować za 340! niech pani wezmie prosze

Gość julka19x
za 1500 miesiecznie to ja wynajmuje kawalerkę w Warszawie, spadaj z tą swoją żydowską pensyjką