Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola009

spozniajacy sie okres , test negatywny

Polecane posty

Gość nikola009

Witam . Spoznia mi sie okres juz 2 miesiace, zrobilam testy wszystkie byly negatywne bylam u lekarza, pobrali mi krew lecz takze negatywny. Nie wiem juz co mam robic i myslec. Strasznie boli mnie brzuch, 3 tygodnie temu mialam goraczke przez pare dni ktora skakala od 38 do 39.9, jestem ospala wiecznie zmeczona i nic mi sie nie chce. Moze ktos mi poradzi co moge zrobic? Pozdrawiam

Gość Niussa
Moim zdaniem to nie ciąża. Ale ty do tego nie jesteś przekonana. Skoro beta wykazała brak ciąży to widać przyczyny sa inne. A badałaś sobie poziomy hormonów? Co ci gin powiedział?

Gość nikola009
chodzi o to ze wszystko jest w normie

Gość Niussa
a co konkretnie miałaś badane? Może w ten sposób będzie łatwiej doradzić co jeszcze można zrobić.

Gość nikola009
usg , pobieranie krwi

Gość Niussa
ale jakie badania z tej krwi ci zrobili?

Gość nikola009
zrobili test ciazowy tylko ze przez krew

Gość Niussa
no a ja pisałam o badaniach hormonów a nie o beta hcg. Trzeba zbadać poziom prolaktyny, prócz tego hormony tarczycy. Coś oprócz usg i bety lekarz ci jeszcze robił albo zlecał zrobić?

Gość nikola009
zlecil zebym powtorzyla test w ciagu 2 tygodni i tak zrobilam i znowu negatywny, bol brzucha sie nasila i znika a takze mam wrazenie ze piersi mi sie powiekszyly chociaz mnie nie bola.

Gość mamaama27
dostałaś luteinę na wywołanie?? powinnaś w takim przypadku - a może odchudzałaś się ostatnio? może to jakaś infekcja?

Gość nikola009
nie zyje w stresie, nie zazywam zadnych lekow antydepresyjnych, nie odchudzam sie zaznacze tez ze przy pierwszej ciazy test byl negatywny do 3 miesiaca a czuje sie mniej wiecej tak samo tyle ze mniej jem mam wachania nastroju i czesto wybucham zloscia.

Gość nikola009
jest jeden problem jestem w anglii tutaj naprawde musza miec podstawy zeby skierowac mnie na takie badanie.

Gość Niussa
przecież ciąża na usg wyjdzie nawet jeśli test jej nie wykaże. Poza tym pisałaś że pobrali ci krew i wyszło że nie ma ciąży. Czyli miałaś badanie beta hcg. Moim zdaniem trzeba badać pod kątem prolaktyny i tarczycy.

Gość liki koko
Ciąża to nie jest na 100, jezeli nie test, nie hsg to usg już by cos pokazał, pęcherzyk i serducha najczęściej są widziane już ok 7 tygodnia czyli po 3 tyg spóźnienia. powinnaś cośdostac na wywołanie. co to za lekarza badania hormonów?