Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 45dcdc

dzwonili do mnie z kliniki że mam wizytę a ja nie umawilam si e

Polecane posty

Gość 45dcdc

dzwonili do mojego chlopaka z kliniki że moj syn ma umowiona wizyte w klinicie w zabrzu na ortopedji ja go nie umawilam z chliopakiem nawet nie wiedzieli jak syn ma naimie znali tylko nazwisko i adres gdzie mieszka chlopakpokrecony a nie ten gdzie zameldowany i moj chlopak pow ze sie nie umawial a oni ze tak ze dzonil i ze jak odmawiamy wizyty t musimy zaplacic 80 zł moj synek nie mial nigdy zadnej umowionej wizytyw w klinice ani problemow ortopedycznych

Gość dfgfhfjh
napisz jeszcze raz po polsku bo z tego belkotu to ja nic nie rozumiem analfabetko

Gość pęczek drutu
niech Ci udowodnią, że zapisałaś dziecko. a jak nie, to olej to. i absolutnie nic nie płać, pewnie szukają frajerów!

Gość 45dcdc
Dzwonili do mnie z kliniki , że syn ma wizytę w jakiejś klinice w Zabrzu i że to kosztuje 240 zł my go nigdzie nie umawialiśmy i powiedzieliśmy , że to pomyłka a oni że jak odmawiamy wizyty to mamy zapłacić 80 zł kary . nie wiedzieli jak syn ma na imię i podali adres chłopaka gdzie obecnie mieszka ale gdzie indziej zameldowany jest i zawsze wpisuje adres zameldowanie jeśli już coś

Gość 45dcdc
powiedzieli że wyślą zawiadomienie do zapłaty pocztą.

Gość 4mpqpqm
Weź daj spokój kobieto, albo udowodnią, że ktoś dzwonił albo mają problem, skoro żadne z was nie dzwoniło to nie macie się czym martwić, oleeeej

Gość moj tez mi tak kiedys mowil
probuja kase wyłudzic daj spokoj i nei przejuj sie jak mozna zadac kasy jesli sie nei przyjdzie na umowiona wizyte

Gość 3454345443
Ślązacy to podludzie, ludzie gorszej kategorii :classic_cool: cały śląsk to jeden wielki burdel :O

Gość 45dcdc
no idioci tylko chcą kasę wyłudzić

Gość alebezedura
wyłudzacze jacyś, dziwię się, ze ich nie wyśmiałaś w słuchawke, bo ja bym tak zrobiła ;) nie umawiałaś się i koniec - poza tym nie ma czegoś takiego jak kara za to, że rezygnujesz z wizyty prywatnej...