Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekko zdziwiona!

Facet daje mi szlaban na sex bo...

Polecane posty

Gość Lekko zdziwiona!

bywam dla niego nie miła po przebudzeniu. Czy to, aby na pewno o to chodzi? Załóżmy w środę jestem nie miła (już tak mam , że jak wstanę z rana to brak humoru) a on potrafi cały weekend się ze mną nie kochać. Mam tego dość! Zachowuje się jak jakaś panienka! Już mu powiedziałam, aby się kiedyś nie zdziwił.

Gość Lekko zdziwiona!
nikt się nie wypowie? !

Gość Lekko zdziwiona!
nie chce tego zrobic. tak tylko mu w nerwach powiedzialam.

Gość zecoprosze?
A to Twój facet czy tatuś?? Co znaczy "daje mi szlaban" Jak dla mnie porażka, po takim "szlabanie" by mnie więcej na oczy nie zobaczył. Jak facet nie ma ochoty to rozumiem, zdarza się. ALe brak seksu jako kara? Co za przedmiotowe podejscie..... :-(

Gość bartt
zaskocz go czymś może... hmm z nienacka dobierz się do jego ptaszka i...;)

w sumie prawda jest taka że ja swojej nigdy nie zrobił coś takiego. ona ma przyjemności za kare.

Gość no no proszęę
jak chcesz od kogoś szacunku to sama go szanuja, bo zachowujesz sie ajik ostatnia chamka, uważaj aby on pierwszy za takie twoje humorki nie dał ci kopa i abys ty się nie zdziwiła kiedys

Gość Lekko zdziwiona!
kurcze nie jestem jakaś chamska. Po prostu nie potrafię po przebudzeniu tryskać energią , szczerzyć zęby i bóg wie co jeszcze wydziwiać. Wstając czuję się zmęczona, a on chciałby, abym go jak królewicza traktowała. Zaczyna się czepiać to mu czasem coś dogryzę. Jesteśmy 6 lat ze sobą to mógłby się nauczyć, że z rana lepiej do mnie nie podchodzić, ani mnie nie drażnić. No, ale może wymagam zbyt wiele. Jak dla mnie chore są takie jego zagrywki. Uważam, że problem tkwi w czymś innym, a te moje ranne złości to tylko taka przykrywka. tutaj ost. nikt nie potrafi komuś, pomóc doradzić tylko atakujecie. przykre

Gość pomaraczowa 24444444444
widocznie dla Twojego faceta jestes chamska. Moze jest wrazliwy a skoro mu to przeszkadza to znaczy ze tak jest.

Gość Lekko zdziwiona!
ale on sam jakiś wspaniały to też nie jest. Ma swoje za uszami. I co mam fochać przez całe życie? nie kochać się z nim? albo może przestać gotować dopóki się nie zmieni? bez przesady. No i najśmieszniejsze jest to, że taki incydent może nastąpić w środę , w następne dni jest już dobrze, jestem miła itp. a on i tak mówi, że się do mnie nie zbliży bo jestem taka siaka i owaka.

Gość doswiadczona doswiadczona
Zmień faceta, bo ten cymbał dziwki potrzebuje a nie normalnej kobiety

Gość Długi
Lekko zdziwiona! bywam dla niego nie miła po przebudzeniu. Czy to, aby na pewno o to chodzi? Załóżmy w środę jestem nie miła (już tak mam , że jak wstanę z rana to brak humoru) a on potrafi cały weekend się ze mną nie kochać. Mam tego dość! Zachowuje się jak jakaś panienka! Już mu powiedziałam, aby się kiedyś nie zdziwił. :D padłem hahahaha jeszcze nigdy nie słyszałem żeby to facet tak zrobił :D hahahahaha

Gość Lekko zdziwiona!
dlaczego dziwki? Skąd taki pomysł?

Gość gsgaga
tak naprawe to kobiety czerpią i lubią sex bardziej od facetów więc co się mu dziwić ...... wogle kobiety mają takie materialne podejście do mojego penisa...

ale masz problemy, jak sie facet z Toba ma bzykac skoro go wkurzasz???????? Jak sie nafocham to normalne ze sie nie bzykam bo ani ja nie mam ochoty a oni on. A Ty nie widzisz swojego blędu i jeszcze odwracasz kota ogonem ze on tez za uwszami swoje ma. Dziecinada po ile Wy macie lat zebys Ty o takie pierdoły na forum sie pytała?? Zeby to były jakies problem yw zwiazku nie wiadomo jakie......

Gość Lekko zdziwiona!
długi no właśnie tak zachowują się jakieś panienki, a nie faceci! dlatego mnie to dziwi ;/ u nas to ja wolę sex. ja mam częściej ochotę. Jakąś nimfomanką też nie jestem. Wystarczy mi raz czasem góra 2 razy w tygodniu.

Gość gsgaga
Zmień faceta, bo ten cymbał dzi**i potrzebuje a nie normalnej kobiety On mówi że daje jej kare na sex a ta że dziwki potrzebuje ale ty jesteś tepa :D hahahahaha

Gość a może zrób restart
gsgaga tak naprawe to kobiety czerpią i lubią sex bardziej od facetów więc co się mu dziwić ...... wogle kobiety mają takie materialne podejście do mojego penisa... PRAWDA ! moja też mnie ciągle zmusza i właścwie gwałci bo ja nie chce ....

Gość Lekko zdziwiona!
dla mnie to jest problem bo potrzebuję bliskości, a on mi jej nie daje. a powód jak dla mnie z dupy wzięty! A z tym fochaniem i że to takie oczywiste , ze sie wtedy ochoty na seks nie ma to bym sie zgodzila jakby mialo to miejsce tego samego dnia, a nie ze w srode jest sprzeczka pozniej jest dobrze przychodzi weekend chce sie do neigo zblizyc a ten mi z takimi teksami wyjeżdża .. TO NIE JEST NORMALNE!

Gość Długi
no właśnie tak zachowują się jakieś panienki, a nie faceci! no tylko że jedna panienka już kiedyś próbowała na mnie takiej "sztuczki" ale wytrzymałem bez problemu i później przyszła i przeprosiła :D

Gość Lekko zdziwiona!
a może zrób restart no i widać kolejny mit obalony, że to niby faceci mają wiekszą ochotę na seks! Faceci wasze libido jest w opłakanym stanie ;/

Gość Długi
Lekko zdziwiona! A może ty na nim próbowałaś takiej metody i ci się odgryza ? Po za nie wiem skąd się wziął ten mit że facet ciągle ma ochotę....

Gość Długi
No ale 2 razy w tygodniu to to nie jest dużo rzeczywiście :D

Gość facet lekko zdziwionej
Lekko zdziwiona! Masz szlaban na mojego fiuta :D bedziesz teraz grzeczna i uległa :D

ym :(. a moze po prostu on Cie nie kocha i nie chce z Toba sie kochac?

Gość Lekko zdziwiona!
dlugi nie przypominam sobie. ja z reguły lubię sex. on też, ale skąd mu takie pomysły się wzięły to nie wiem. wyrządza tym sobie i mnie krzywdę.

Gość Lekko zdziwiona!
facet lekko zdziwionej heh problem w tym, że jak on mi odmawia to ja jestem jeszcze gorsza! Więc na dobre by mu wyszło jakby takich metod na mnie nie testował.

Gość facet lekko zdziwionej
Nie ja nie daje jej do posssanie mojego fiuta bo ona jest niedobrym dziewuszyskiem i gówno mnie obchodzą jej humory z rana ma sie zachowywac kulturalnie a nie jak mala dziewcxczynka z humorkami