Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyczka do grochu

Z niczym sobie nie radze.

Polecane posty

Gość tyczka do grochu

Mam 26 lat z każdej strony słysze że kobieta w moim wieku powinna miec przynajmniej stałego faceta. Boje sie wszystkiego, nie mam pracy bo jak jakąś zaczne i zaczyna sie w niej robić zbyt odpowiedzialnie ja uciekam. Pracodawcy mają mnie za dziecko we mgle. Usłyszalam nawet, że zachowuje sie jak niesforne dziecko, czyli jestem infantylna przy bliższym poznaniu. Strasznie sie stresuję, dosłownie wszystkim , nawet nabawilam sie erytrofobii, (rumienie sie z byle powodu). jakbym pracowala jako kasjerka w sklepie to stresowalabym sie wydawaniem reszty itp. Chyba nie umiem myśleć, dodam, że mam padaczke i może to tez ma jakiś wpływ na to jaka jestem. W miłości tez nie mam szczescia, chodzilam 7lat temu wręcz z Adonisem i do tej pory go kocham a on właśnie w tym miesiącu się żeni, i chyba w temacie facetów jestem prawie zdesperowana, bo szukam po portalach a i tak jakieś pierdoły mi w nich przeszkadzają. Podsumowując, nie umiem sobie znaleść i utrzymac pracy i faceta. Jestem ogólnie leniwa ale w pracy sie staram. Mam tak mało energii, że w zasadzie mogłabym sie całymi dniami nie ruszać. Co mam robić pomóżcie

Gość camerun
rób pierogi :classic_cool:

Gość a jaka cena i ile
sama se rozerwij błonke

Gość tyczka do grochu
przez takie osoby jak wy wzrasta poziom samobójstw w Polsce, takie rady wsadźcie sobie w dupe

Gość a jaka cena i ile
nawzajem, udław sie jajem

Gość hhhhhhhhhhhhhh
podle komenty

Gość tyczka do grochu
smutne

Gość wez na nich nie zwracaj
uwagi, po co nawet komentowac takie dno? Nie wiem co ci doradzic, bo mam podobnie :O

Gość tyczka do grochu
weź na nich nie zwracaj. Piekna pogoda a człowiek sie dołuje, teoretycznie wiem co powinnam robic a jednak nien umiem tewgo wcielić w życie. Zrylam sobie beret chyba kiedys tam

Gość wez na nich nie zwracaj
dokladnie. Tez wiem a nie stosuje nic i ciagle przekladam na jutro, jutro, jutro. Ja nawet na rozmowy nie jezdze, bo sie stresuje.

Gość kremooweczka
Mieszkasz z rodzicami? To oni Ci wmawiają, że jesteś do niczego?

Gość say, say my name
Kurva mam podobnie :o a najgorsze jest to, że nawet się nie obroniłam w terminie, teraz zostały mi 2 tygodnie a ja jestem w ciemnej dupie i znowu nie dam rady :(