Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co piszę......

Celem i sensem życia każdej kobiety bez wyjątku jest urodzenie dzieci oraz

Polecane posty

Gość wiem co piszę......

wyjście za mąż. Kobieta stara panna i bezdzietna nigdy nie będzie szczęśliwa.

Gość anna gt rider
a skad Ty bierzesz te madrosci :D

hahahaha, widac, ze nie miales do czynienia nigdy z wieksza iloscia kobiet (poza matka czy siostra)

Gość mm343
Może nie każdej, kobiety chcą być teraz niezależne. Ale w moim przypadku twoja teza się sprawdza, chcę wyjśc za mąż, mieć dzieci, zajmować się domem. Celem mojego życia jest stworzenie ciepłego, przytulnego domu dla dzieci, żeby nawet w dorosłym życiu czesto go wspominały i lubiły do niego wracac

Moim celem jest zarabianie kasy, poki jestem mloda, zdrowa i ladna. Po co mi dzieci? Zeby sie cale zycie z nimi uzerac,ladowac w nie pieniadze, pielegnowac je, poswiecac im caly swoj czas, a w wieku 18 lat wyprowdza sie z domu i nawet nie zadzwonia z zyczeniami na urodziny? Meza mam, ale lubimy zycie we dwoje.

Gość No co ty powiesz??!
...oraz pranie, gotowanie i sprzątanie śmierdzących gaci i fruwających wszędzie skarpet męża i zasikanych brudnych pieluch bahorów. Nie lepiej już potaplać się w gównie (najlepiej własnym) niż świadomie wydawać na siebie TAKI wyrok??

Gość cicacho a gdzie pracujesz
o a tu zgodzę się z Ciachem :D :P mało wiesz o kobietach autorze..

Gość Skóra na niedźwiedziu
powiedz to wszystkim zakonnicom :D

Gość wiem co pisze....
zakonnice to wyjątek, bo one oddały się BOGU, a wy macie się podporządkowac rodzinie, stara panna jest nieszczesliwa do konca zycia i wszyscy sie z niej smieją

Gość znam szczesliwe stare panny
i nieszesliwe mezatki i odwrotnie tak wiec wiesz.. :D

znam nawet jedna dzieciata meztke która popelnila samobójstwo prawdopodobnie przez meza ...

tzn znałam *

Gość nzcxmcbz
Nie ma reguły :) Ja należę co prawda do tych szczęśliwych mężatek z dzieckiem, ale mam znajome, które na samą myśl o pożyciu rodzinnym dostają drgawek. Każdy żyje jak chce.

myśle ze to bardziej zalezy od charakteru człowieka i jego usposobieniu .. niektorzy znajda dziure we wszystkim niekotrzy ciesza sie z tego co mają i np znam 45 letnią "Stara panne" która jezdzi na wycieczki ze znajomymi co wekend, w swieta na urlopie i ma sie dobrze a znam jej zamezna i dzieciata kolezanke równiez 45 która twierdzi ze brakuje jej sensu zycia itd..

wiem co pisze.... wy macie :D stary, gdybym ja podporządkowała się chłopu z którym tworzyłam rodzinę to właśnie by mnie chował z grobie z uśmiechem na ustach i szczęściem w sercu robiąc miejsce mojej następczyni w białych rękawiczkach

Gość aska8000as
kazdy jest inny i czego inenego potzrbuje, ja mam 38lat i nie w glowie m maz dzieci i tka cala otovzka mam czas i kase na wszystko i jest mi git, a nie zasrac sie bachorami i mydlec co dalej robic z z yciem i praca.

Gość Adelajdaks
co? Ja jestem mega szczęśliwa mam 27 lat jestem aseksualna i nienawidze bachorow:P

olejcie szczyla, bo widac, ze gówno wie o kobietach, a bedzie sie wypowiadal na temat wszystkich kobiet na swiecie przez pryzmat swojej matki

szczyl ma zadatki na hm... wrzucanie wszystkich do jednego wora i wykładanie im swoich racji.. szczylu, może założysz jakąś sektę? :D