Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kornelkowa

przeziebienie i dusznosc na tle alergii pytanie

Polecane posty

Gość kornelkowa

witam otoz tydz temu trafilam do szpitala ze swoim 2 letnim synkiem...stwierdzono przeziebienie( nie ma stanu zapalnego w plucach i oskszelach), i ostra dusznosc na tle alergii do tej pory dziecko jedyna alergie miala na bialko ...mieszkamu na wsi i zaczely sie teraz siana i lekarze stwierdzili ze to od pylacej trawy i wlasnie siana...wczoraj wyszlam ze szpitala dostalam leki ale zastanawiam sie tak bo lekarz kazal unikac kontaktu z sianem ale w taka pogode ciezko utrzymac dziecko w domu...i tu mam pytanie czy ja musze siedziec z malym koniecznie w domu...zapomnialam zapytac lekarza tak sie cieszylam ze wychodzimy...czy ktoras moze mi pomoc byla w takiej sytuacj????

Gość mnio
no skoro lekarz zalecił unikanie kontaktu z alergenami to chyba nie bardzo żeby wychodzić. Chyba nie chcesz nawrotu duszności? Musisz przeczekać te upały -jeśli spadnie deszcz to dobrze jest wyjść potem.

Zarejestruj dziecko do alergologa, ja sama jestem alergikiem i wiem co to duszności. Lekarz powie Ci wszystko, pewnie będzie chciał zrobić testy i jakieś leki wypisze. Lepiej się przemęcz i posiedz z nim w domu .