Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpatka0503

mozliwe ze jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość karpatka0503

Biore pigulki, ale trzy tyg temu jednoczesnie musialam brac przez tydzien antybiotyk i paracetamol,ktore obnizaja skutecznosc antykoncepcji hormonalnej. W tym czasie nie uprawialam seksu,ale czwartego i siodmego dnia po zakonczeniu antybiotyku tak. Mimo,ze tydzien po antybiotykoterapii dalej istnieje ryzyko obnizonej skutecznosci pigulki,nie zastosowalismy zadnej dodatkowej antykoncepcji. Osmego dnia po zakonczeniu antybiotykoterapii dostalam okres z odstawienia,ale trwal tylko poltora dnia (zazwyczaj trwa 3-4 dni). Teraz, tydzien pozniej,mam popoludniami mdlosci,juz od 4 dni. Nie mam zadnego zatrucia pokarmowego ni nic, czy te mdlosci moga byc objawem ciazy? Nie za wczesnie na nie? Ile odczekac,zeby zrobic test z moczu?

Zrób test dla świętego spokoju. P.s. Przy takiej pogodzie może ci być niedobrze z goraca np.

Gość ererererdf
mnie jakos dziwnie w berzuchu i cviagle sikam. No i czuje bol w dolnej czesci keregoslupa.

Gość tyle ile pisza
na testach

2 testy z moczu były negatywne a byłam w ciąży teraz robię tylko testy z krwi które można robić 10 dni po stosunku