Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dziewczyny co byście zrobiły na moim miejscu??!

Polecane posty

Mam do was pytanie .Od pewnego czasu mój mąż pisze sobie wiadomości na naszej klasie z dawną dziewczyną która też ma już męża i dwójke dzieci.Dzisiaj chciałam żeby mi pokazał wiadomości które dostał na Nk i była wiadomość od niej dlaczego tak długo już sie do niej nie odzywa.Co byście zrobiły na moim miejscu.On twierdzi że mieć koleżanki to nic złego i sobie z nimi pisać.Mam takie nerwy bo ja z żadnymi facetami nie pisze.Tak myślałam żeby do niej napisać na Nk dlaczego do niego pisze co o tym myślicie?Doradzcie mi

halo jest tam ktos?

"On twierdzi że mieć koleżanki to nic złego i sobie z nimi pisać" A powiedziałaś mu, ze to ci się nie podoba? Na jakiej płaszczyźnie jest to koleżeństwo?

Tak była dzisiaj o to awantura i wykrzyczałam mu to że mi sie to nie podoba co on robi.Nie chce żeby sie spowiadal o swoim życiu prywatnym koleżance .Ale on twierdzi że to nic takiego.

Gość powiem ci ze
moj przyjaciel ktora w czasie naszej znajomosci zyskal zone, tez ma od niej jazdy o to, ze mamy kontakt. mimo ze nadal na odleglosc bo w innych miastach poprostu czujemy do siebie zaufanie, i od tak wiemy ze nie bedziemy razem wiec gadamy sobie rozne sprawy, blahe i te naprawde powazne, i wiem ze on mi dobrze poradzi bo to facet, nie ma ukrytych motywow zeby mi zaszkodzic no i powiem ci ze wielu facetow po slubie lubie sobi pogadac z innymi kobietami, nie miej mu tego za zle, wiem ze ty sie boisz, ze to romans jakis czy cos ale hm. wiecej zaufania i na spokojnie obserwuj na wszelki

Gość kakakaalicjakaka
A jak by Twój były do Ciebie napisał to odpisała byś? Jeśli to wiadomości typu co u Ciebie? jak Ci się układa to nie widze nic złego...