Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saatakie historie

spacerowka dla 1,5 rocznego dziecka!!!!!! porady

Polecane posty

Gość saatakie historie

wiem, ze ostatnio na dniach, byl taki temat podobny ale do rzeczy, potrzebuje wózka spacerowego dla dziecka 18 miesiecy, dziecko na spacerach potrafi dlugo spac tak nawet do 2 godzin takze potrzbuje wozka z rozkladanym oparciem, z wiekszymi kolami bo chodzimy w tereny i po dzirach.... co jeszcze. aaa duza fajna buda by oslaniala przed wiatrem, pałąk, no i najwzzniejsza rzecz aby nozki dziecka nie opadaly na boki, zeby byl regulowany podnozek...Moze ktoras z mam cos doradzi bo ja cos zle decyzje podejmuje ostatnio to juz 3 wozek: pierwszy z gondola i spacerowka mutsy transporter, sprawdzila sie tylko gondola, potem concord neo(kupe kasy), ale male kolka z przodu i ciezko nam sie prowadzi chociaz jakos dajemy rade.... tym razem nie chce popelnic bledu i znow wydac duzo kasy na cos co nie poslyzy mi dlugo..... moj budzet 1000zl + -.

Gość saatakie historie
podnosze, zdaje sie na was mamy...

Gość oooona
ja kupiłam ostatnio inglesinę trip - super wózek polecam

Gość eeeeemily
Ja polecam quinnz speedi sx, Ma pompowane kola,ale jest dosc lekki jak na taki wózek, super sprawdza się w terenie i bardzo lekko prowadzi. Rozkłada się do leżenie, ma taki podnóżek ,że i 2 latek może leżeć z nóżkami i góry, dziecko spokojnie w nim pojeździ do 3-4 lat, jedyny minus to budka, nie jest za obszerna,tzn jest dość krótka, ale w zasadzie mi to nei przeszkadza, na zime jest fajny śpiworek, dziecko bez problemu mieści się w wózku i ma sporo luzu ,bo siedzisko jest szerokie. Fajny jest też hamulec ręczny, zjeżdzając z górki ,można sobie przyhamować ,a nie lecieć za wózkiem:) Jak dla mnie wózek idealny;-) A mam jeszcze chicco lite way tak do samochodu i ten to nawet na nierównym chodniku ledwo jedzie, ehh jak się przyzwyczai do komfortu quinny to potem nie da się zmienić wózka:) Jak byłam nianią dziecko, którym się opiekowałam miało właśnie quinny speedi i swojemu dziecku już wiedziałam jaki wózek kupic

Gość saatakie historie
a jak kola w inlesini trip bo wizualenie mi sie podoba ale nie wiem czy zima kola dadza rade....

Gość aniamallllll32
chętnie podniosę temat, bo tez jestem na etapie szukania fajnej spacerówki

Gość jane slalom
tylko ze on droższy ja miałam go od poczatku tzn gleboki i spacerówka i byłam zadowolona

mam peg perego si i jest naprawdę fajna - czerwona, lekka, zwrotna, rozkłada się, ma dużą budę, w terenie też daje radę i - co najważniejsze - młody ją uwielbia, rano idzie do schowka, otwiera i mówi do mnie - tata (do mnie ;) ), dada, dryn, dryn :) to zanim wyjdziemy na spacer muszę go chociaz po domu trochę powozić :)