Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuli

Mieszkam za granicą i nie mogę znaleźć pracy!!

Polecane posty

Gość zuli

Jest mi cholernie wstyd że musi utrzymywać mnie mąż. Na dodatek nie mamy dzieci więc nawet nie mam co robić. Siedzę w domu i albo TV albo net. Czuję że cofam się w rozwoju...

Gość Ebelin
jak nie masz pracy to bzykajcie sie w gumce, bo za co utrzymacie dzieci no chyba że jesteś bezplodna to mozecie bez gumki

Gość zuli
to ze ja nie pracuje nie znaczy ze nie mamy pieniędzy. Nie muszę pracować dla pieniędzy tylko dla własnych ambicji.

Gość rabbi ni
tez tak mialam przez 3 miesiace, rusz tylek i wiecej czasu poswiec na szukanie ;D (nie tylko przez net) a jak moge spytac to gdzie konkretnie jestes??

Gość zuli
Mieszkam we Francji. A nie pracuje od roku. Chodziłam i szukałam. W necie nie szukałam... ale jestem zapisana w tych biurach pracy niestety słabo znam jezyk i z tego powodu mnie nie chca przyjąć. ucze sie ale mozolnie mi to idzie

Gość rabbi ni
Ja tam nie wiem jak z francuskim bo nie mialam stycznosci z tym jezykiem, ale jednak bez jezyka za granica to niewiele mozna zdzialac, a powiedzm i jakiego typu pracy szukasz?? Zgodnej ze swoim wyksztalceniem, czy po prostu "jakiejkolwiek"?

Gość już wszystko wiem
a ja właśnie radzę ci narobić dzieciaków - socjal we Francji całkiem dobry, a tylko czarnuchy z niego korzystają

Gość a więc skoro twoim
problemem jest brak pracy na obczyźnie to wracaj do ojczyzny problem obczyzny automatycznie zniknie nie musisz dziękować za radę :) cześć

Gość już wszystko wiem
w ojczyźnie również nie znajdzie dziewczyna pracy, a na jakąkolwiek pomoc nie ma co liczyć.