Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi fimi

Wylaczyli serwery w tibii - kurcze pograc nawet nie mozna jak czas jest..

Polecane posty

Gość mimi fimi

:s mam nadzieje ze jakos to nam wynagrodza ;)

Gość I co idioci teraz zrobicie????
To już koniec.Koniec świata.

Gość LolloL
ha :D ha :D ha:D Do nauki gOOwniażeria!Ale już!

Gość mimi fimi
wlacza, ale nie wiem kiedy i nie jestem idiotka !!!😠 amerykance maja a europejczycy zawsze gorzej :(

Gość mimi fimi
w czerwcu idiotko ? :S moze twoja mama cie nie kocha i chce odpoczac od ciebie wysylajac cie nawet w czerwcu do szkoly, moja jest spoko :)

Gość mimi fimi
Moi rodzice mnie za to kochają. Szczególnie tate. Bierzemy wspólne kąpiele. Jestem Tibijką pełną miłości.:classic_cool:

Gość mimi fimi
Pancerna Kołdora. Diablo???? :D Jesteś debilką czy jesteś opóźniona w stopniu lekkim????:D :D

Gość mimi fimi
heroes mam nawet 6ke, diablo3 tez ale wole tibie bo na miecha zgarniam ponad 150 zl i mam dobra postac ;) wiec wiesz..

Gość mimi fimi
wam sie moze tibia nie podoba, moze nie stac was na pacc'a , moze jestescie pozostwainei na pastwe noobow stojacych przed "depo" :D mam na was wyrabane idzice ciupac w przereklamowanego diablo 🖐️

Gość LolloL
Do autorki-na naukę nigdy nie jest zbyt późno-nawet w czerwcu więc marsz do zeszytów i podręczników smarkata:classic_cool: Tibia ci nie da pracy,dachu nad głową i wyżywienia!!!!

Gość mimi fimi
a od gier takich z zajebista grafika mam x'klocka wiec wiesz :D herosy i daiblo to gowna robione dla kasy, sa nastawieni na wielkie zyski malym kosztem 🖐️

Gość mimi fimi
kurcze dzieki tibi znam angielski i troche hiszpanskiego, chodz do LO wiec wiesz :D co za debil chdozi w czerwcu do szkoly :D

Gość mimi fimi
a w LOLa to gowno bym nawet nie tknela, nie dlatego ze jest slabe (to tez) ale dlatego ze to nie ich projekt - zlodizeje :D

Gość Wuja Walenty
mimi fimi [ wam sie moze tibia nie podoba, moze nie stac was na pacc'a , moze jestescie pozostwainei na pastwe noobow stojacych przed "depo" mam na was wyrabane idzice ciupac w przereklamowanego diablo] Oj ja bym wam dał gry wy rozwydrzone smarki. Tobie bym zabrał komputer. A pancernej kołdorze to bym jeszcze wpieprzył kablem od prodiża.:classic_cool:

Gość mimi fimi
pancerna koldra to idiotka jakich wiele na tym forum, widze wpisy tego minusa to zygam normalnie :classic_cool:

Gość mimi fimi
rzygam*

Gość Don Alphonso
mimi fimi kurcze dzieki tibi znam angielski i troche hiszpanskiego, chodz do LO wiec wiesz co za debil chdozi w czerwcu do szkol Od kiedy to debil chodzi do szkoły?? To ze coś znasz dzięki grze to tylko twoja iluzja. Rozkladaj zeszyty i książki. Do roboty! Jeśli masz przerobione wszystko zgodnie z programem roku który kończysz to zabierasz się za następny rok.Tak są zasady. Teraz już wiesz.Do nauki.Jazda!! Ręka mnie świerzbi co by ci przy*******ć!! :classic_cool:

Gość Klasyka GatunQ
Z jednym się zgodzę. Pancerna Kołdora to kretynka.

Gość mimi fimi
mimi fimi kurcze dzieki tibi znam angielski i troche hiszpanskiego, chodz do LO wiec wiesz co za debil chdozi w czerwcu do szkol Od kiedy to debil chodzi do szkoły?? To ze coś znasz dzięki grze to tylko twoja iluzja. Rozkladaj zeszyty i książki. Do roboty! Jeśli masz przerobione wszystko zgodnie z programem roku który kończysz to zabierasz się za następny rok.Tak są zasady. Teraz już wiesz.Do nauki.Jazda!! Ręka mnie świerzbi co by ci przy*******ć!! Panie Boze, co ty za debili dopusciles na ten swiat :D

Gość Tibia my real world
Kto Tibię obraża-na wpierdol siem naraŻa:classic_cool:

Gość LoLowy świr
co ty tępa dzido wiesz o lolu :D za lola w większości l są odpowiedzialni ludzie którzy tworzyli dotę 🖐️ ale taka gra wymaga taktyki i myślenia. tobie pozostaje skillowanie/bicie mlvl i chodzenie na denne "hunty", bo nie sądzę żebyś grała na servie pvp ;)🖐️

Gość Don Alphonso
Boga w to nie mieszaj rozwydrzona licealistko. Te twoje gry to robota diabła.[Jak Diablo] :classic_cool:

Gość mimi fimi
taktyka i myslenie to w starcrafcie, ale za szybkie jak dla ciebie tępo- ty ogarniasz max 1 ludzika i uwierz mi ze juz kilka lat temu widzialam lol, tylko pod inna nazwa jako amatorski projekt, dlatego nie gram w to gowno bo to zlodzieje, poza tym nikt w to prawie nie gra, ile ta gra ma 5 lat ? rok ? to juz w 10letnia tibie wiecej wiary gra

Gość LoLowy świr
Pod wpływem Lola mieszam se ręką w sałacie od tyłu:):)

Gość mimi fimi
nie gram w przereklamowane diablo, a tibia spoko gra, tlyko niestety przez kilka dzieciakow, ktorzy nagrywali denne filmiki i wrzucali na yt starcila autorytet

Gość mimi fimi
tepoto chcialam napisac, ale powinno byc tempo* :D

Gość Don Alphonso
mimi fimi [Panie Boze, co ty za debili dopusciles na ten swiat] Piszesz o sobie??:classic_cool: To bardzo dobrze.Samokrytyka to pierwszy krok naprawy. Kolejnym krokiem będzie żelazna i konsekwentna dyscyplina w wypełnianiu swych obowiązków a w tym głównie nauki!!!! Jeszcze będą z Ciebie ludzie. Ale pancerna kołdora to już przegrana.

Gość LoLowy świr
yhym, bo tutaj nie liczy się refleks i taktyka, aby pokonać drużynę przeciwników :D weź się nie ośmieszaj, kontrolujesz jedną postać ale musisz współdziałać z innymi i w odpowiedniej chwili wykorzystać umiejętności aby coś ugrać 🖐️ widziałaś defenders of the ancients, a nie amatorski projekt lola :o🖐️ nikt w to nie gra? nie ośmieszaj się :D gdyby nikt w to nie grał to nie byłoby tylu turniejów i mistrzostw, obecnie w LoLa gra znacznie więcej osób niż w WoWa 🖐️ a tibia? martwa gra dla bezmózgów którzy lubią bezmyślnie klepać piksele bez końca aby zmieniła mu się cyferka w skillsach :D, żałuję że za gimbusa wydałem na to tyle kasy i straciłem czas