Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raz gdy chciałem być szlachetn

raz gdy chciałem być szlachetny

Polecane posty

Postanowiłam być szlachetna pomogłam znienawidzonej nowej lasce mojego ex. Wysłałalm mu email, pokazujący że jego szef donosi jej o wszystkim co robi w pracy , wysyła wszystkie wiaodmości z ukrytym adresme jej jako odbiorcą . Ale się zdziw jak zobaczy,że własny szef jego pisze jego żonie że ją zdradza i cała praca się śmieje. Cieszę się że ta kurwa go mi odbiła , bo to alkoholik , babiarz i damski bokser, i żal mi jej że wiesząć że ją zdradza nadal mówi do niego kochanie, ja już bym złożyła pozew o rozwód . Jak myślicie co on zrobi, zabije szefa :D

Gość bojówki ryżego
zastanawiam sie jaki układ łączy te zone z szefem :D

Gość aniaaaasss
"chciałem być szlachetny" i "Cieszę się że ta k**wa go mi odbiła" wtf!!! jesteś babą czy facetem? :o

Gość bojówki ryżego
nasz ulubiony PEDAU kafe?

właśnie to mnie też nurtuje jakie trzeba mieć układy żeby szef żonie pokazywał wszystko jestem kobietą, a ten tytuł to z ksiązki Ożogowskiej tak mi przyszedł do głowy w związku z tym

Gość bojówki ryżego
pomyslmy.. albo lepiej nie :P

mnie to tez zastanawia że wysyła jej foty ze spotkań, imprez, co piszą międyz sobą, musi ich coś łączyć bo po co obcy facet, szef meża by to robił , żal mi jej że nadal się go kurczowo trzyma a on dyma inne laski, i przyjeżdza do kraju dwa razy do roku, więc postanowiłam być szlachetnym informatorem :D

Gość aniaaaafffff
dobra, weź już spierdalaj :P

Gość Annnacoonda
a ja tez chcialam zeby moj chlopak pomysl swojej ex sama namawialam zeby jej pozyczyl kase bo mi jej szkoda bylo , jest z alkoholikiem, a ona teraz mu pisze smsy, ze chce sie z nim na sex spotkac, oto wlasnie jak dobroc poplaca

ciekawe co zrobi z tą wiadomością , mam nadzieję że nie rzuci się na szefa, bo jeden wyrok więzienia ma już za sobą , siedział przez alkohol i chlanie, więc jak znów coś wywinie to już nie wyjdzie, zwłaszcza będąc w takim kraju , już sobie to wyobrazam

Gość Pen- e@loppe
wczoraj mi sie śniło że za ogrodzeniem bryka czarny koń i przez sztachety płota przypatrują mu sie oczy... chyba był to sen proroczy

miałąm napisać jeszcze do niej, to kiedy mu dasz rozwód, i podać się za tamtą laskę ale uznałam żebym przegięła i by za dużo wyszło na jaw, kto to pisał , więc na razie się powstrzymałam, a bo oczywiście zrobiłam to anonimowo , ze stronki która wysyla anonimoe emaile przez system prox :D