Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Singiel? Chyba już tak

Singiel - Co lubisz robić? Gdzie uczęszczasz?

Polecane posty

Gość Singiel? Chyba już tak

Jak w temacie: "Singiel - Co lubisz robić? Gdzie uczęszczasz? " Gdzie spędzają wolny czas osoby "wolne"? Sam jestem w tej grupie ale nie bardzo wiem gdzie mógłbym się udać czy co np. robić by znaleźć podobne do mnie osoby. Pomożecie?

Spędzam czas samotnie (głównie). Jestem singlem właśnie dlatego, że nie ciągnie mnie do innych, więc nie szukam ich towarzystwa.

Jak pomyślę to na rower czy przebieżkę zabieram ze sobą mp3. Ide do pracy, do znajomych, do rodziny albo siedzę sama w domu

Gość figoofago
siłownia , bieganie , wieczorami browarowanie. Poszukaj na gruponie, dają czasem ciekawe propozycje za grosze

Dzieki za temat :) Dotarło do mnie ze ja ma się to zmienić to muszę gdzieś wychodzić sama... bo z grupa iluś osób nikogo nie poznam....

ja to samo, singiel od grudnia w sumie a gdzie spedzam? tam gdzie moi znajomi, czy w parach czy nie jakas imrpeza, miasto, zakupy, kawiarnie normalne miejsca nie ukrywam sie i tez nie mam na czole napisane ze jestem singielka

Gość mowmy realnie
ja tez praca, spanie, sranie itp... puszki sloiki ..... samotnosc... ale ja lubie ja

faceci którzy byli zamęczani przez babę teraz to lubią... Kobiety które miały plan aby założyć rodzinę po porażce maja mega doła...

najgorsze ze po czasie sie to zmienia.. bliżej 40 faceci wracają do mamusi a kobiety ... godzą się z losem... ( w statystycznej większości)

Gość mowmy realnie
o wlasnie ja sie chyba pogodzilam desperatk a nie jestem aby szukac.. i tak dzien za dniem bawie dzieci kolezanek i tak zostanie mam 39lat

aż wyłączyłam romantyczny film w tle! To jest kurwa przerażające! Bo ile porażek może znieść człowiek...ile razy może zaufać... o mamo ;(

Gość figoofago
e tam, nie popadajcie w depresje, jesteście wolne wiec możecie robić co Wam się podoba

Gość bartek20000
ja jestem młody i nie szukam nikogo na siłe do stałego związku, a moj dzien wyglada poniedzialek: wstaje o 5.00 dopoki się z łozka podniose mija z 10 minut pozniej się myje robie sniadanie, jem wychodze do pracy o 5.45 bo mam na 6 pracuje do 15 wracam prysznic jakis obiad wychodze gdzies posiedziec przy parasolach na piwko czy do komputera jakis film pozniej nauka wieczorem jakas ksiazka i ide spac i tak od poniedzialku do piatku w pietek o 16 mam szkole zaoczne lo do 20 w sobote od 8 do 14 pozniej cos ze znajomymi moze jakas imprezka do klubow raczej nei chodze wole domowki i tak mija czas do poniedzialku znowu do roboty a za rok chce isc na studia :) pozdro

szukam, gdzieś posiałam chwile temu czytałam to... my kupujemy koty ;) albo inwestujemy w siebie wy łapiecie młode kochanki i wiekszosc koło 40 łapie jakaś i ma znowu zwiazek.. a kobiety zostają same...

durny brat... wpadł do pracy i sie wydarł ze 3 miesiac pracuje non stop albo cwicze z mp3 na uszach... podobno na silowni kilku podchodzilo ale ja głośnośc na maxa i jadę...

Gość pomorzanin :)
teraz to strefa kibica :D

jakoś nie mam miejsc gdzie bywam...' i to jest właśnie logika wypowiedzi :D

Teat jest o singlach, a nie o samotnych - poszukujących :P

a ma to znaczenie gdzie sie uczeszcza? ponoc poznac kogos mozna wszedzie , ale najwieksze szanse są na imprezach,ichyba portalach randkowych ale to opcja dla przystojniaków i ładnych kobiet