Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski gość

Dziewczyny. Co sądzicie o seksie bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość Ciekawski gość

Dziewczyny. Co sądzicie o seksie bez zobowiązań? Celem jednokrotnego zaspokojenia bądź wielokrotnego zaspokajania obustronnej potrzeby seksu. ;) Jeśli jesteście za... Partner poznany w celu zaspokojenia potrzeby seksu czy już ktoś Wam znany (przyjaciel, kolega, znajomy, współpracownik itp)? ;)

Gość Ciekawski gość
Odświeżam. :D

Gość Poznaniankaaa
To zalezy jednorazowo czy wielorazowo. Ja tak zrobilam jednorazowo. Facet byl z innego miasta i slabo go znalam

Gość Ciekawski gość
Żałujesz? Jak do tego doszło? :)

Gość Mr Ripley
miałem tak, okazało się, ze sam sie bardziej angazuje psychicznie niz ona, wiec zakonczyłem znajomosc, spedzilismy tak pare weeekndów, przerobilismy wsyztko orpocz bdsm i fistingu ;) fajnie było :)

Gość wieczna dziewczynaaa
własnie sie zastanawiam czy nie rzucić swojego przechodzonego faceta, który po 8 latach się nie oświadcza i nie zacząc swojego nowego sex randkowego życia. mogłabym przyszaleć przez 3 lata, pobawić sie głupimi chłopcami a potem sie z kimś związać na stałe jesli bym sie zakochała, a jeśli bym sie nie zakochała to bym sobie zrobiła dziecko z kimś odpowiedzialnym i żyła potem dla rodziny albo sie bawiła do 40 tki i znalazła na starość koło 60 jakiegoś dziadzia w senatorium albo zrzuciła sie na łeb córce :D:D:D