Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciazkocham

wiadomosc od bylej jak mam to rozumiec?

Polecane posty

Gość wciazkocham

bylismy ze soba ponad 3 lata , ona zerwala 1,5 mies temu przez moja zazdrosc, od tego czasu staram sie zienic i to naprawic, dostalem od niej wiadomosc wczoraj: "tak sobie myślałam i mam prośbę nie pisz mi że mnie kochasz że jestem Twoim życiem itp. bo przez to mam mętlik w głowie gdy zdąże sobie wszystko poukładać w głowie Ty się nagle odzywasz i piszesz mi takie rzeczy że znowu mam wątpliwości proszę nie rób tak więcej" Co o tym sadzicie?

Gość stefaaannan2n33
mysle ze powinienes jej dac spokoj tak jak chce i nie pisac do niej smsm;)

Gość dsaaaaa
ze podjęła decyzje i nie chce zebyś jej utrudniał zapominanie o tobie

Gość dsaaaaa
ze podjęła decyzję i nie chce zebyś jej utrudniał zapominanie o tobie

Gość wciazkocham
ale czy warto walczyc czy dac jej czas?

Gość stefaaannan2n33
daj se spokoj chlopie

Gość wciazkocham
twierdzi ze nie wie co czuje czy to milosc czy przyzwyczajenie

Gość stefaaannan2n33
skoro tak twierdzi to jej problem a nie twoj prawda? wez sie w garsc i przestan sie uzalac na babskim forum

Gość a czego tu do jasnej cholery
nie rozumiesz??? rzuciłą Cię? - rzuciła? Ty nękasz ją zapewne smsmami o swojej wielkiej miłości? - nękasz ona chce żebyś dał jej spokój? - TAK TAK TAK!!!!!!! dlaczego? - ciągle jej zależy, ale nie na tyle żby Ci wybaczyć i do Ciebie wrócić, dlatego nie chce żebyś do niej pisał bo wtedy ma chwile wahania czy dobrze zrobiła, że Cię zosatwiłą, ale oboje wiemy, że dobrze - nigdy się nie zmienisz, tacy jak Ty się nie zmieniają, teraz uwazasz, ze się zmieniłeś ale to nieparwd. Pierwsze wyjscie z nią gdzieś po waszym zejściu się wyglądałoby tak, że skończyłoby się Twoją sceną zazdrości, wiec dobrze radzę, daj jej spokój!!!!!!!!!

Gość wciazkocham
bylem z nia ponad 3 lata wciaz ja kocham nie moge o niej zapomniec

Gość stefaaannan2n33
no i co z tego ze ja kochasz? macie wspolne kredyty, piatke dzieci??? wez sie w garsc czlowieku

Gość wciazkocham
chce sie zmienic ale ona twierdzi ze to moze byc juz jej przyzwyczajenie..

Gość stefaaannan2n33
jesli twoja zazdrosc jest uzasadniona nie widze powodow bys mial z nia ochote z nia dalej byc jesli wyszedles na idiote to zaszyj sie na trzy miesiace w lesie i przemysl dokladnie swoje postepowanie zebys w przyszlsoci nie popelnal podobnych bledow

Gość ciffsid
Typowe zachowanie kobiety, rozkochala w sobie a teraz nie chce cie znac-te kurwy tak maja

Gość stefaaannan2n33
jesli twoja zazdrosc jest uzasadniona nie widze powodow bys mial z nia ochote z nia dalej byc jesli wyszedles na idiote to zaszyj sie na trzy miesiace w lesie i przemysl dokladnie swoje postepowanie zebys w przyszlsoci nie popelnal podobnych bledow

Gość ciffsid
Typowe zachowanie kobiety, rozkochala w sobie a teraz nie chce cie znac-te kurwy tak maja

Gość ciffsid

Gość stefaaannan2n33
to sie zmien bo jesli przegiales to jestes na straconej pozycji zmien sie dla siebei nie dla niej

Gość wciazkocham
ale ja naprawde zaluje i chce sie zmienic czemu ona nie chce mi wybaczyc?? nie wiem czy bardziej nie potrafi mi uwierzyc czy bardziej nie chce byc ze mna?

Gość Brutalino
kobiety nie lubią jak facet się o nie stara. musisz być twardy, szorstki w kontaktach z nimi wtedy same się do Ciebie garną!

Gość stefaaannan2n33
widze ze masz problemy kolego z czytaniem ze zrozumieniem przestan sie uzalac na babskim forum

Gość a ja myślę sobie ;-)
że jednak nie wszystko między Wami zakończone, że jest realna szansa na ponowny związek. Oczywiście wszystko zależy od Was, ale skoro się kontaktujecie, wyjaśniacie to świadczy o tym, że nie możecie się rozstać. Trudno wyrokować jak to się skończy i czy dziewczyna naprawdę definitywnie zerwała, czy tylko tak cię ukarała a tak na prawdę chce być z Tobą. Ja taki tekst "nie pisz, bo mam mętlik w głowie" odczytuję jako droczenie się a nie rozstanie. Może się mylę, ale jeżeli Ci zależy to nie odpuszczaj, zaproponuj spotkanie, utrzymuj kontakty na ile Ci pozwoli. Może ją kręca takie przepychanki ;-)

Gość wciazkocham
nie potrafie!! kocham ją i chce sie zmienic!! nie wiem co mam robic!!

Gość a odwrotnie
Brutalino kobiety nie lubią jak facet się o nie stara. musisz być twardy, szorstki w kontaktach z nimi wtedy same się do Ciebie garną! Chyba jakieś masochistki, normalna kobieta nie zadaje się z takimi typami.

Gość ciffsid
Autorze, jestes ciota i taka prawda, a ta laska juz dawno rucha se z innym-jestem przekonany, laski nigdy nie maja roku celibatu. A ty zapewne caly czas walisz konia myslac o niej

Gość Brutalino
Ciekawe, że tacy zwykle mają bardzo duże branie ze strony kobiet.

Gość ciffsid
Autorze, jestes ciota i taka prawda, a ta laska juz dawno rucha se z innym-jestem przekonany, laski nigdy nie maja roku celibatu. A ty zapewne caly czas walisz konia myslac o niej

Gość ciffsid