Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuziczka78

Szkoła policealna od września

Polecane posty

Gość Zuziczka78

Planuję od września iść na kurs fryzjerstwa tylko nie wiem jeszcze dokładnie do której szkoly. Może moglibyście mi polecić coś dobrego, miejsce do którego sami chodziliście? Przyznam szczerze, że mam mętlik w głowie. Wiem, że w Warszawie takich szkół jest dużo, ale kompletnie nie wiem gdzie?

Moja koleżanka była na kursie fryzjerstwa w AP Edukacja w Poznaniu. Jest bardzo zadowolona mówi że bardzo dużo się dużo nauczyła. Ja mogę potwierdzić kilkakrotnie widziałam jak czesała i obcinała klientki i jestem pod wrażeniem. Zawsze gdy potrzebuje się uczesać to idę do niej bo zawsze stworzy coś na prawdę fajnego :)

Gość wesołka_marika
ja mogę polecić ci TEB Edukację :) szkoła z zajęciami na wysokim poziomie, a po zdaniu egzaminu możesz uzyskać tytuł technika. w dodatku jak się tam teraz zrekrutujesz to możesz dostać darmowy tablet :) więcej info możesz sobie poczytać tutaj: http://epakiet.teb.pl :)

Gość Iśka88
Przyłączam się do pytania, szukam szkoły policealnej i chciałabym iść na fryzjerstwo lub na manicure. Polecilibyście coś dobrego? Tylko szczerze. No i żeby bardzo drogo nie było. Ostatnio o uszy mi się Progres obił, może ktoś słyszał?

Gość Zuziczka78
Ja się zapisałam do policealnej szkoły w końcu do Progresu. Przeszukałam cały internet, mnóstwo opinii przeczytałam, przejrzałam mnóstwo ulotek. No i wybór padł akurat na progres. Mam nadzieję że wybór okaże się słuszny. Mają duży wybór, nie drogo a do tego mam do nich świetny dojazd, autobusem dosłownie 10 minut!

Gość pilnie szukam
Pilnie szukam szkoły policealnej z masażem... gdzie szukać? Kurcze, trochę za późno zaczęłam, ale mam nadzieję, że jest jeszcze jakaś szansa na to, że uda mi się gdzieś zapisać. Jest w Progresie ten kierunek i możliwość zapisu?