Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość womiksj

Szczelne okna, Dobroplast?

Polecane posty

Gość womiksj

Czy dobroplast robi szczelne okna? Wiem ze sa wielokomorowe ale czy to jest najwazniejsze

Gość woluja
Weług mnie są o tyle dobre, że mają bardzo dobrą cene. Jeśli chcesz się naciągnąć na marketing i zapłacić więcej za okna z krakowa, to ok, ale dobroplast naprawde wystarczy.

Gość ssdafda
zgodze sie z kolegą wyżej, okna naprawde porzadne za te cene

Gość polecam firme
VIDOK

Gość serrrka
szczelne okna maja sprawdzone firmy, a najlepiej doradzą Ci w sprawdzonych sklepach typu: ciepleoknagrodzisk.pl/ - tam ostatnio kupowalismy z męzem okna do mieszkania, jesteśmy bardzo zadowoleni z jakosci okien i jakości obsługi

Gość gość
w DMD jest fajna obsługa, naprawde obiektywnie potrafią ocenić różne okna, różne typy i profile, wiadomo, że kommerling jest najlepszy jeżeli chodzi o okna pcv, DMD robi okna na tych profilach, ale też na innych, dobra firma, polski producent stolarki okiennej

Gość gość
Przy szczelnych oknach trzeba pamiętać o dobrych profilach podokiennych, bez nich może się pod oknem przedostawać zimne powietrze, a ciepłe może uciekać. Dobrymi profilami są profile filmy Klinar http://www.klinar.pl/

Gość gość
Zadowoleni jesteśmy z mężem z okien od Okno Plus, izolacja od dźwięku z zewnątrz bardzo fajna i odczuwalna. Szczególnie zimą się czuje ten efekt, bo wiadomo że wtedy okna są głównie pozamykane. Ja lubię właśnie ten jesienny zimowy czas kiedy w domu jest tak cichutko, przyjemnie...gorzej latem bo tu już trzeba okna jednak otwierać i robić przewiew w upały.