Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tusia327

Kto NIGDY nie był na wczasach?

Polecane posty

Gość tusia327

...tak jak ja? Prawie 24 lata i każde wakacje w domu, ino na wieś do rodziny kiedyś jeździłam...

Gość wakacje2012
o to pewnie lubisz bara bara na sianku

ja ostatnio na wakacjach byłam 5 lat temu i to było moje drugie takie wakacje z prawdziwego zdarzenia. czyli na wakacjach byłam tylko 2 razy i pewnie prędko to się nie zmieni;/

Gość ja też nigdy (23l)
tzn. raz byłam na zielonej szkole nad morzem, drugi raz wycieczka klasowa na Słowację, ale tego nie liczę, bo to wycieczki szkolne, a tak poza tym, to zawsze u dziadków na wsi

Gość tusia327
Wakacje2012 > spie.rdajaj

Gość tusia327
No właśnie jak też tylko do rodziny albo na wycieczki szkolne... A chciałabym pojechać gdzies kiedyś... Ale nawet nie mam z kim, z kasą też nie za wesoło... Eh

Gość 32427
Ja byłam tylko w Polsce :) Marzy mi się jakiś ciepły kraj ale.. takie jest życie. Młoda zresztą jeszcze jestem.

Gość a po co ci wczasy
????

Gość tusia327
A ja nawet Polski nie pozwiedzałam. W stolicy nigdy nie byłam nawet. Nad morzem raz - 13 lat temu. I w Zakopanem na wycieczce szkolnej. No i tyle. Aha i jeszcze byłam na koloni- jako wychowawca...

Gość *liliann
Na wakacjach byłam raz, 2 lata temu, i tylko dlatego, że miałam przymusowe wolne, bo rękę złamałam :) Ale jak dłużej tak będę bez porządnego urlopu to mnie w trumnie z pracy wyniosą.

Gość tusia327
a po co ci wczasy > no chciałabym kiedyś gdzies pojechać, a nie całe życie w 4 ścianach... Chciałabym w końcu odpowiedzieć na pytanie "gdzie byłaś w tym roku na wakacjach" coś innego niż "nigdzie"... nie wiem, wydaje mi się, że to nie jakaś wielka fanaberia w tych czasach. Wiem że są ważniejsze rzeczy w życiu. tak tylko sobie marudzę

Gość tusia327
ale pocieszające że nie jestem jedyna.

na wczasach - nigdy na wyjazdach - przynajmniej 2 razy do roku we własnym zakresie, najtańszym kosztem w Polsce, zagranicą jak sie chce, to można ale oczywiście, jak sobie ktoś życze full wypas, hotel, micha pod nos, przewodnik itp, no to raczej cienko będzie miał z wakacjami ... co do urlopów - prawo pracy stanowi, że pracodwaca MA OBOWIĄZEK udzielić pracownikowi raz w roku urlopu w wymiarze co najmniej 14 dni kalendarzowych (10 dni roboczych) i każda kontrola kadrowa to sprawdza

Gość tusia327
czy klienci miastowi lubia TO robic z wiejska dziewczyna?

Prawo i kontrola? Bardzo latwo mozna to obejsc. Nie bylam na wakacjach 5 lat (tzn. nie mialam wolnego dluzej niz 5-7 dni)

Gość 5 razy byłam
nad morzem i raz w górach latem, a w ogóle na wczasach ostatnio byłam 6 lat temu. Nawet nie chce mi się wyjeżdżać, wolę sobie w domu posiedzieć.

Gość tusia327
Tępy podszywie naucz się czytać ze zrozumieniem nie napisałam że jestem ze wsi tylko że kiedyś jeździłam na wieś