Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusigrosz-ka

klub pijaczek pokrzywy i oliwy z oliwek :)

Polecane posty

Gość dusigrosz-ka

czyli czas zaczac wyscig o zdrowie, zdrową skórę, włosy i paznokcie :) zasada jest prosta- codziennie wypijamy lyzkę oliwy, a także 2 herbaty z pokrzywy. poki co piję oliwę juz 2 tydzien- i pierwsze efekty są zauwazalne- paznokcie mniej sie rozdwajają. Nic nie przynosiło równie dobrych efektów, ani łykanie belissy, ani capivit a+e brany regularnie przez 3 m-ce.... zobaczymy co dalej. Na razie jestem dobrej myśli :)

Gość dusigrosz-ka
podnoszę, moze ktos sie przylacy

Gość dusigrosz-ka
extra virgin , oliwa z oliwek :)

Gość annkh
na paznokcie kup sobie odżywkę eveline 8w1 (ok.11 zł), ja miałam strasznie słabe i rozdwajające się paznokcie, nie pomagały tabletki, herbatki itp, a ta odżywka mi naprawdę pomogła po niecałym miesiącu stosowania, teraz pierwszy raz w życiu mam długie paznokcie :)

Gość dziewczynanglika
ja wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie herbatki z pokrzywy. paznokcie sie nie lamia az tak, cera zdrowsza, ale co do wlosow to jeszcze sie nie wypowiem bo narazie nie widze roznicy. napewno wiecej mi ich rosnie ale to raczej od mieszanki jablka z pietruszka ktora pije codziennie :)

Gość dusigrosz-ka
jak to- jablka z pietruszka ??????????????????

Gość huihui
idz z tym tematem do dzialu zdrowia i urody. Jaka oliwe pijesz? wiesz, ze te monini i inne gowna to sam syf?