Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Rad.l.

Zwiazek Polka - Turek. Jakie roznice?

Polecane posty

Gość Ania Rad.l.

Az tak bardzo sie rozni taki zwiazek, od takiego typowego polskiego?

Gość June 2012
A co już po wakacjach jesteś? Jak tak to nie warto.

Gość Ania Rad.l.
Poznalam go na wakacjach, a czy to co zmienia?

Gość xennafix
Aniu każdy turcy i araby to najgorsi faceci na związek i nie będę ci pisac dlaczego bo na pewno słyszałaś jak takie związki się kończą, mam na myśli oczywiście związki z arabami i turkami czy egipcjaninami. Ale wybór należy do ciebie

Gość Ania Rad.l.
ciezko sie o tym mysli.

Gość ,,,,,,,,,,,,,bnbnvcnv
pedofilem jest.

Mycha a ty dziewczyna jestes?

kobiety czesto lubia poludniowcow. to jestes wyjatkiem chyba.

Gość duzo jest roznic,przede wszyst
kim zalezy czy facet jest mocno wierzacy czy tylko kwalifikuje sie jako muzulmanin,tak jak co 2 Polak jest katolikiemn,ale nie chodzi do kosciola,nie jest dobry dla blizniego i uprawia seks przed slubem jesli Turek nie ma jobla na punkcie religii,i jest wychowany w Europie,to spoko,sa bardzo przystojni,chojni i maja duzy temperament,ale niestety zazdrosni i zaborczy bardzo

Gość Ania Rad.l.
witam ponownie. faktycznie jest super przystojniak, on mówił mi, ze Islam jest religia Arabow a nie Turkow. ale duzo na ten temat nie rozmawialismy, bo nie lubi tego tematu. jest ateista.

Mycha to powiedz mi skad sie biara takie idiotki ja te powyzej...

Gość franka skakankaaa
Uwierz mi nie baw sie w takie zwiazki, zycie sobie w najlepszym wypadku utrudnisz w najgorszym zniszczysz. Ja mam meza araba, nie zyjemy w pl. Nic ogolnie z nim nie jest zlego. wporzadku facet jak facet. ale ja umieram z tesknoty za rodzina.... za Polkska za normalnym zyciem. Polacy tez sa fajni mezczyzni jak trafisz na wporzadku goscia. Zwiazekz obcokrajowcem to baaardzo trudny zwiazek - odousc sibie dobrze ci radze.

Gość Marzenkoman
Ty szmato

Byc moze to krzywdzace, ale wiele osob ma wyrobiona nienajlepsza opinie o pannach zadajacych sie z ciapakami. Ja tez.

Turcja to kraj muzulmanski, ale tak jak juz ktos napisal- nie mozna ich wszystkich do jednego wora wrzucac.To tak jakby powiedziec, ze kazdy crzescijanin i moher ze stajni ojca redaktora to jedno i to samo. W jakim kraju sie wychowal? Czy jego matka/siostry chodza w chustach? Modli sie codziennie?W jakim odlamie islamu zostal wychowany?Porozmawiaj z nim o tym. Szanse na poznanie sie mozesz mu dac, przeciez nie musicie od razu brac slubu.

aha - za dlugo pisalam, kilka pytan juz odpowiedzialas... Ja mieszkam w Niemczech i znam wielu Turkow i Arabow- i sa oni...uwaga, uwaga LUDZMI...rozni sa, tak jak i Polacy :-) Mam bardzo dobrego przyjaciela, Marokanczyka, jest prawnikiem z wyksztalcenia, ateista, nienawidzi islamu i z nikim nie mozna tak super imprezowac jak z nim :-) Nie skreslaj go na starcie za narodowosc.

Witam poznałam fajnego Tureckiego mężczyznę o mentalności europejskiej 0 problemów z religią i wiarą. Nie chce słuchać jaki muzułmanin zły itp Polscy mężczyźni ojciec ex mąż potrafili nabić siniaka na twarzy. Mój obecny partner jest cudowny, czasami się kłócimy ale o pierdoły o rzadko. Problem w tym że 7 lat temu miałam raka szyjki macicy i wszystko poszło pod nóż ( macica, szyjka,jajowody,jajniki, górna część pochwy). Jestem wyleczona współżyć mogę bez problemu. Ale jestem bezpłodna. Mój coś wspomina że chciałby córeczkę podobną do mnie. Słyszałam że Turcy jak bezpłodność okaże się po stronie kobiety -rzucają ją. Bo dla nich dzieci ważniejsze niż kobieta. Do tego cierpię na bóle i muszę być leczona opoidami co uniemożliwia podróż w do Turcji -tam mój lek traktują jak narkotyk a chce ból uśmierzyć w kręgosłupie po wypadku w 2015 Co robić:

Gość gość
kur/wa turcy to nie araby do jasnej anielki kiedy to zrozumiecie!!!!!!!!!

Gość Kroliczel

Witam ja  sama chodzę  z Turkiem już 3 lata i na litość boską nie mylce mi że Turek to Arab... Turcja jest z kraju Azji środkowej i wschodniej a Arab z połwyspa Arabskiego.... Jak nie więcej to najpierw się nauczcie geografia a tutaj macie stronę do której jestem sama przekonana i mam doświadczenie i nigdy pod żadnym pozorem nie mylcie Turka z Arabem http://turcjawsandalach.pl/content/5-najbardziej-irytujących-bzdur-wypisywanych-o-turcji

Gość Hysjfj

I jak tam, kebab zrobiony?