Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks z otyłym??

Dziewczyny, czy przeżyłyście sex z otyłym facetem?

Polecane posty

Gość seks z otyłym??

Jeśli tak to jak wrażenia ? :)

Gość dressed like a million dollars
o ciekawy temat. tez jestem ciekawa jak to jest się roochać z takim spaślakiem :classic_cool: i co może być w tym fajnego :O:classic_cool:

Gość aadfadf
nie, nie wyobrażam sobie :/

Gość smutny grubas :(
Ja jestem otyły i bez kasy ... Próbowałem schudnąć ale to na nic.. pare kg w dół i za chwile jeszcze więcej pójdzie w gorę... Wcale się nie obżeram. W pracy jem najmniej, do tego pracuje fizycznie. Często jak mam czas jeżdżę na rowerze długie dystanse aż mam dość ale też nic z tego:( kiedyś ćwiczyłem z hantlami 2 lata, schudłem bardzo niewiele (niewidocznie). Teraz praca fizyczna od poniedziałku do soboty powoduje że wole odpocząć niż ćwiczyć. A opinie wyżej uświadamiają mnie że nie mam szans na szczęście w życiu. Chyba czas ze sobą skończyć.

Gość do smutnego grubasa
moze masz problemy z tarczyca, zbadaj sie

Gość grubasssssssss drugi
te babole co tu siedzą na forum same ledwo mieszczą duupy na krzesłach 🖐️

Gość smutny grubas :(
tarczyca zdrowa. od dziecka jestem taki...

Gość hgg
Mnie otylosc u faceta w ogole nie przeszkadza. Nawet zdecydowanie wole takie misiaki. Co innego brak wyksztalcenia

Gość mrs buble
Miała faceta z nadwagą. Na pewno jest mniej stymulujący, bo jednak zarysowane męskie ciało test bardzij atrakcyjne. Co do aspektów technicznych to niestety facet jak gbył na górze przygniatał mnie cieżkim brzuchem i to nie było fajne

Gość holitka8
grubass.. mój chłopak też od dziecka jest gruby.. tzn dobrze zbudowany :) Bo ma duży kościec i malutko tłuszczu. Też dużo jeździ na rowerze, mało je, ale waga nie drgnie. Może tez jestes dobrze zbudowany i poprostu przesadzasz hm?

Gość erhrehrere
czyli jednym słowem grubasy na stos ... (?)

Gość grubassssssss drugi też smutny
chuuj wam w duupy 🖐️ ide spać

Gość rgreyh
mrs buble wiec jak cie ruchał to zamykalas oczy i wyobrazals soie jakiegos mach oz kaloryferem ? :classic_cool:

Gość hgg
Uwierz ze sa kobiety ktore lubia otylych. Jak ja a sama jestem szczuplutka i ladna. Z czasem znajdziesz taka. Pieniadze tez sa wazne wiec szukaj dodatkowych zrodel

Gość asrrhhRRH
GRUBASY SA OHYDNE I SEKSOWNE

Gość Mój chłopak
Też ma brzuszek i powiem tak: miałam pięciu partnerów łóżkowych i tylko on doprowadził mnie do orgazmu. Zawsze się stara żeby brzuch wciągnąć albo ew. dostosować pozycję tak żeby mi było wygodnie:) a teraz to już w ogóle bo przez ciążę mam jeszcze większy brzuch od niego he he :)

Gość ggergwe
Kobietki na ogólnym widze bardziej wyrozumiałe dla grubasków... na dziale "seks erotyka" wrecz zjechaly otyłych facetów...

Gość eeeeeee
:)

Gość łilili
ale co znaczy otyły ? taki z brzuchem ? jeśli tak, to ja nie mam nic przeciwko :D

Gość PRZECIEŻ NIE OD DZIŚ WIADOMO..
ŻE KTO NIE MA BRZUCHA TEN KIEPSKO RUCHA Faceci z brzuchem zawsze dają orgazm

Gość zdawalam mature w 2006 no i
ja seksilam sie kilka razy z jednym grubasem, na dodatek mocno owlosionym, seks byl ok, ale facet mial kiepska kondycje fiz. i pocil sie ogromnie, to bylo obrzydliwe, poza tym jak byl na gorze walil swoim brzusiskiem po moim ciele, troche ciasno mielismy przez ten jego spasiony brzuch

Gość fsdfgs
a ja uwielbiam takie grubiutkie misiaczki, mogłabym takiego pieścic od rana do wieczora...

holitka8 ----> duży kościeć? :D zamiast 206 kości ma 406 czy są podwójnie grube?:D otyłość to otyłośc i nie ma czegoś takiego jak dużo kości czy grube kości:D co do tematu to nie miałam okazji i raczej mieć nie będę. nie kręcą mnie z nadwagą.

Gość dfdfdfffd
baby co tu piszą w większości są wożone przez straż pożarną na wyrze bo nie mogą wstać.

Gość terefereduperele
horror, Otóż są takie osoby. Przecież u niektórych widać że kosteczki są wręcz jak patyczki a u innych grubsze, nawet jak są szczupli. Chcesz mi powiedzieć że każdy ma takie patyczaki a reszta to tylko tkanka tłuszczu?? A u osób które mają ten najgrubszy kościec, zazwyczaj pojawia się nadwaga czy otyłość (nawet jeśli wcale dużo nie jedzą względem innych, szczupłych osób). To są już chyba takie predyspozycje w naturze że szersze kości=więcej ciała. Osoby te nawet jak schudną na maxa to brzydko wyglądają bo robią im się wklęsłe policzki itd dlatego do takich osób po prostu pasuje kilka kg więcej.

Gość UDOWODNIONE NAUKOWO:
KTO NIE MA BRZUCHA TEN CHUJOWO RUCHA!

Gość tereska54745
Ja miałam kilka stosunków z otyłymi facetami, co ciekawe; ZAWSZE ORGAZM. A z chudzinkami to już tak nie zawsze :/

Gość Ona lubiaca misiakow:)
ojjj.. Cos w tym jest. Panowie z brzuszkiem potrafia dac niesamowita radosc z seksu!! Wiem to z swojego doswiadczenia. My kobietki patrzymy na przystojniakow, chudzinkow itd ale oni w lozku sa wszyscy tacy sami a ci z brzuszkami daja kilka orgazmow pod rzad:) haslo 'kto nie ma brzucha ten kiepsko r.....' jaknajbardziej prawdziwe.:)

Gość JA tam wole
takich z brzuszkiem miskow niz jakichs patyczakow:p