Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

a ja juz nie spie- zrobilem kawke i poszedlem do salonu na solfe z

Polecane posty

kolderka i laptopem mam kawke zaraz sobie wypije zjem potem jakies sniadanko i tak sie zastanawiam jak zmarnowac ten piekni zapowiadajaccy sie dzien:)

Gość cOOle from Costa Calma
Jak zwykle bedziesz siedzial caly dzien przed kompem i walil gruche. No comment.

Gość Karolina Polska
hej🖐️ a jak atmosfera w domu? już pogodzeni?:)

Gość ayhvashbasjjas
A ja dzień jak co dzień o 8 do roboty;d

Gość Karolina Polska
długo już jesteś w Anglii?

wczoraj i przedwczoraj caly dzien nie siedzialem odzyskalem sprawnosc motoryczna i juz moge chodzic w miare normalnie przedwczoraj np pojechalem do centrum z kolega podpisac umowe wynajecia mieszkkania potem bylem u lekarza wczoraj rano na duzyh zakupach razem bylismy < nawet 1 raz od operacji jechalem samochodem> wieczorek umowilem sie z kolega a w miedzy czasie jeszcze bylem na spacerze dzis tez nie zamierzam siedziec w domu caly dzien- przed kompem siedzialem jak nie moglem chodzic i musialem w lozku lezec - jest to dla mnie naturalne ze dla zabicia czasu cos sie robi a ja chyba dzisiaj pojade sobie kupie tablet bo: laptop mi sie znudzil a mam nowa fajna komorke w zasadzie taki mini tablet tylko ze jest dla mnie za mała. musze polookac w necie zaraz i chyba pojade kupie- a co tam stac mnie:)

Gość ayhvashbasjjas
I do 24 robota i jutro od 8 do 24.

tak juz pogodzeni my sie klocimy czesto i czasem nawet przedmioty lataja ale tez sie godzimy zyc bez siebie nie mozemy i jedno za drugim skoczy w ogien czy dlugo jesyem w uk? i tak i nie

Gość Karolina Polska
a jak z bólem? już trochę przeszedł czy nadal dokucza?

bolu juz nie czuje ale......... przestalem brac codamol < on ma fajne dzialanie ze sie nie kaszle i nie kicha > i zaczalem kaslac - i np dzisiaj rano tak od serca sobie zakasłałem i myslalem ze sie zes,..... z bolu . wiec boli przy takich okazjach natomiast czuje dyskomfort w miejscu gdzie mam siatke do tego stopnia ze nie moge majtek z gumka nosic ani innych spodni niz dresowych. bardzo czule jest to miejsce a widze jak opuchlizna zeszla ze ta siatka ma tak 10x10 cm bo moge ja wymacac przez skore

Gość do..
od 8 do 24 hahah ojj chciałbym cie widzieć

Gość Karolina Polska
no to fajnie. a czemu przestałeś brać ten lek?

a zrezygnowalem od wczoraj z lekow przeciwbolowych bo musze brac zyban zeby nie palic bo nie chce palic a jednak jak tydzien nie bralem zybanu to mnie ciagnie do fajek, wiec wole pocierpiec z bolu niz palic a laczyc tramadolu lub codamolu z zybanem nie polecam bo ze 4 tyg temu polaczylem nieswiadomie i dostalem takiego cisnienie i bolu glowy ze juz karetke w nocy wzywalem

ja już po śniadaniu i po spacerze :D teraz syn się bawi ja mam luz potem drzemka :D obiad i znów plaża

o kurde ale fajnie tez bym tak chcial ja musze uwazac jak wychodze z domu zeby mnie tramwaj nie przejechal:) ale mam za to rzeke tuz za domem:)

u mnie zimno jak cholera- czerwiec prawie koniec a ja sie dogrzewam sezon grzewczy a anglii rozpoczyna sie we wrzesniu a konczy w sierpniu

:D tu też zimno dziś rano było 14 stopni cholera gdzie to ciepło już drugi rok taki zimno a ja zmarzluch wiec juz w ogóle marznę

oby był upalny :) ale i sierpień poproszę i wrzesień też nich będzie ciepły ja z synkiem maszruję bo niestety nasza króliczka Stefka za bardzo świruje na dworze i nie da rady jej na spacery zabrać ja mieszkam nad morzem 3 rok wcześniej centrum kraju