Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalny 24 wawa

Co się porobilo z dzisiejszymi kobietami

Polecane posty

Gość Normalny 24 wawa

Dziewczyny nie lubią normalnych facetow, wolą połamańców psychicznych co soba nic nie reprezentuja :o co z tego jak gosc zarabia teraz 3 kola jak na tym sie pensja jego zatrzyma i w wieku 30 lat nadal bedzie z mamusia mieszkal. Totalnie was nie rozumiem :o

spoko dzis widziałem piekna kobiete a szła z jakims facetem ktory był cały wytatuowany łysy nawet na głowie miał tatuaże czaszek :o jakis psychol

Gość shyrgf
Wybierają takich jacy do nich pasują. Ich wybory świadczą jakie one są. Skoro one się popsuły to będą wybierać popsutych mężczyzn.

Gość takie tam duperele nic więcej
ja marzę o normalnym, nudnym facecie :) ale ja już mam swoje lata :D

Słownikowa teoria "normalności" jest błędna . W naszych czasach nawet medycyna nie posiada takiej teorii .

Słownikowa teoria "normalności" jest błędna . W naszych czasach nawet medycyna nie posiada takiej teorii . czy to wynik kobiecych kalkulacji i szastania "normalnymi" facetami ? :)

Sprecyzuj co wg Ciebie oznacza normalność , normalny mężczyzna , normalna kobieta :)

Gość Normalny 24 wawa
Dla mnie normalny mezczyzna to nie 'bad boy' czyli szanujacy siebie i kobiety, majacy zainteresowania, inteligentny, chcacy sie rozwijac, dla ktorego najlepsza rozrywka nie jest tylko 'najebanie się'. To mozna tez przeniesc rowniez na kobiety.

normalni ludzie żyją tylko wg prawideł pewnego systemu i poddają się mu z ukłonem , polegając na zdaniu innych , tworzących pewien system lub poddanych mu - ruch obrotowy :classic_cool:

Gość Normalny 24 wawa
To widac nie wiesz co to normalnosc bo ja np jestem takim facetem i jakos widze ze dziewczyny rozgladaja sie, jak dla mnie, za totalnymi porazkami.

Gość alez alez...
widocznie niewiele soba reprezentujesz autorze, czy to tak trudno zrozumiec? :classic_cool:

Posłuchaj , nie mam pojęcia co to jest normalność , bo ona nie istnieje . Każdy indywidualnie ja tworzy i odbiera . To co jest dla mnie normalnością , Tobie , lub dla drugiej osoby nie będzie .

Gość alez alez...
imperia - czyli jesli jem na sniadanie, dajmy na to zupe ze sznurowadlami zamiast z makaronem, nie bedzie cie to dziwic? :classic_cool:

Ps . Kurna , chyba jakaś menda wykasowała tamten topic to Twoja wina - nie wolno mężczyzn traktować jak świnie - cenzorki nie lubią oszczerstw.... :classic_cool: Czyli sam tym wpisem potwierdziłeś iż normalność nie istnieje istnieje - spójrz na masę :classic_cool: