Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc honorowy ale czasem

mam 10 dni na schudniecie hahaha

Polecane posty

:o jak w temacie :o mam 10 dni zeby schudnac, bo musze kupic kiece w ktorej bede sie ladnie prezentowac. huk z waga, wazne zeby wizualnie bylo szczuplo, z wagi moge pozniej zjezdzac kto doradzi jak szybko wyszczuplic sylwetke? tylko zadnych majtek wyszczuplajacych czy cos

Gość 3423423423423
do 2 kg mozesz stracic, jak na 2-3 dni przed wydarzeniem będziesz nie jesc w ogóle soli,

Zrezygnuj z białego pieczywa, napojów gazowanych i alkoholu, zwłaszcza piwa bo to rozpycha brzuch. Opalenizna optycznie wyszczupla, tak samo jak ciemne kolory (najlepiej kup małą czarną). Jedz lekko, przed każdym posiłkiem pij szklankę wody, najlepiej z cytryną. Spróbuj chodzić na basen, saunę, robić brzuszki i używac balsamów ujędrniających. Szkoda że masz tak mało czasu

Gość 3423423423423
1 kg na dzień... :) Zby starcic kilogram trzeba miec na minusie 7000 kcal... :p

no wlasnie czern odpada :( przydaloby sie zeby z brzucha i boczkow stracic, no i dobrze byloby zeby wysmuklilo twarz z lekka :( jak zwykle za pozno sie obudzilam :( a myslicie ze do diety wystarczy tak z pol godziny dziennie orbitrek srednim tempem? dluzej nie dam rady, nawet nie wiem czy pol godziny wytrzymam ;/

3423423423423 z tluszczu tak.. ale z wody nie, a tak sie sklada ze kobiecy organizm moze dosc duzo wody zatrzymywac.. wiec spokojnie nawet te 7 kg w tydzien moze byc mniej. ja testowalam na 3 dni ta bananowa i faktycznie -3kg, moja ciotka przez tydzien i jej zeszlo niecale 6.

Gość 3423423423423
dieta bananowa??? Wiecie, że banany obnizaja metabolizm?

no ale wtedy i ramiona beda pulchne, i twarz i lydki :( mialam nadzieje ze chociaz w pewnym stopniu uda mi sie schudnac zeby chociaz troche lepiej wygladac :( moze wyprubuje ta diete z linku, co mi szkodzi... a nie wroca mi kg szybko?

myslalam o tej wersji I, z ta owsianka. ciekawe czy wytrzymam na niej 2 tygodnie? poza tym, w tygodniu mam grila i nie wiem czy taki jeden dzien odskoczni nie zepsuje efektu hehe

Gość 3423423423423
jezuu, to zdjęcie obok... :( robi loda bananowi..... chyba dieta podobna poziomem do całego portalu

gosc honorowy ale czasem jezeli po zakonczeniu nie rzucisz sie na jedzenie to efekt sie utrzyma, moze jakies 1 kg przybedzie.. ja rok temu ja przerabialam wiec po mojemu dosc spoko, fajna na start na odchudzanie bo skurcza zoladek i nie chce sie tak slodyczy po niej jesc..

Gość a ja o Tobie nie
monodieta na kaszy jaglanej odchudza szybko, ale monodieta jest jak glodowka, jest sie oslabionym, na cwiczenie pewnie nie bedziesz miala sily po prostu. ale polecam dla szybkiego efektu

no bo za 3 tygodnie mam impreze pewna, i jeszcze nie mam kiecy, a chcialabym ladnie wygladac, wiec daje sobie 2 tygodnie na schudniecie, pozniej tydzien przed impreza musze kupic kiecke i utrzymac figure znajac mnie to nie wiem czy sie uda :o

sproboj.. ale to nie dieta na dluzszy okres czasu, tylko taka na szybciocha.. zeby np wlasnie wcisnac sie w sukienke, widac na wadze i po sylwetce efekt.. ale nie ma co ciagnac jej az 2 tyg. bo ta dieta to glownie chyba z wody sie chudnie i zalegajacego gowna w jelitach..

Gość 3423423423423
wg mnie to lepiej jakbyś [rzeszła na diete ok. 1500 kcal, 5 posiłków dziennie, na 3 dni przed końcem jeszcze przestańw ogóle solic. TO stracisz ze dwa kilo tłuszczu, i do tego nieco wody jakbyś nie soliła, moze z 4 ci ubędzie. a nie wpadniesz w jo-jo po głodowych dietach

zrob sobie tydzien tej bananowej.. a potem przejdz na 1500 -1200 kcal w tym jak masz czas jakis sport, nie musisz wyciskac niewiadomo jak, wystarczy 45-60 min rower, basen moze.. albo mozesz cwiczyc tez w domu.

sie zastanawiam czy z jakiejkolwiek diety cos wyjdzie :D ale bede probowac, musze odstawic slodycze, nie zrec za duzo, pic duzo wody... no i sprobuje z ta bananowa na poczatek sprobuje znalezc czas na rower, jakas gimnastyke i moze hula hop dzieki za rady dziewczyny i trzymajcie kciuki :)

no trzymam kciuki, jak co pochwal sie efektem tutaj :D a co do ruchu to kazdy jest dobry, odpal sobie muzyke i potancz w pokoju nawet :D mi po tej bananowej odechcialo sie slodyczy ;)