Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta00022

DIETA REDAŃSKA-19 KG W NIECAŁY MIESIĄC !:)

Polecane posty

Cześć :) Zbliża się sezon letni pewnie większość z pań myślała ,przymierzała się do stosowania setek przeróżnych diet np. kopenhaska ,norweska, dukana,1000,500 kcal .Większość z nich jest mega rygorystyczna,monotonna co powodowało szybkie zniechęcenie się do nich ,ponadto diety które nie dostarczają nam odpowiadając porcji tłuszczy, węglowodanów,energii mocno wyniszczają nasz organizm co powoduje osłabienie,bóle i zawroty głowy,omdlenia,rozdrażnienie,brak chęci do czego kol wiek...Zapewne co poniedziałek nie jedna z was mówi sobie no dobra czas zacząć dietę pełna motywacji do godziny 19-20 i tu przychodzi nuta zwątpienia,słabości no w sumie nic się nie stanie jak zjem sobie batona, czekoladę najwyżej zacznę znowu od jutra...^^ -heheheheh znam z autopsji :D Dobra w sumie bez zbędnej gadki przedstawię wam jadłospis diety redańskiej dzięki ,któremu SCHUDŁAM 19 KG w niecały miesiąc(tak wiem utrata wagi w tak szybki okresie czasu również jest nie zdrowa ,ale przynajmniej nie muszę się obawiać ,że jem tylko jeden produkt ,albo że jak zwiększę liczbę kcal od razu pojawi się efekt jojo) no jest się czym chwalić. Startowałam z wagą 69 kg przy wzroście 170,teraz jest 50 kg i wielki uśmiech na mojej buźce ,że wreszcie osiągnęłam postawiony sobie cel . JADŁOSPIS DIETY REDAŃSKIEJ !!! : śniadanie:BŁONNIK NATURALNA +250 ML MLEKA 0,5 % 2 śniadanie: BRĄZOWY RYŻ Z TARTYM JABŁKIEM przekąska :SZKLANKA WYCISKANEGO SOKU Z POMARAŃCZY /GREJPFRUTA obiad : SAŁATKA Z POMIDORA, OGÓRKA , STAŁY,CZERWONEJ PAPRYKI I GOTOWANEJ PIERSI KURCZAKA kolacja :JOGURT OWOCOWY/NATURALNY-BEZ CUKRU I TŁUSZCZU godziny posiłków : 1. 07.oo-07.3o 2. 10.3o 3.13.oo 4.15.oo 5.17.3o co do picia ? tu jak na większości diet : 1 litr zielonej/czerwonej herbaty 15,-2litry wody

Gość pannamajster
codziennie je się jedno i to samo? przecież to można zwariować! zresztą, efekt diety chyba mocno wyolbrzymiłas, bo przy tak niewielkiej nadwadze taki spadek masy jest wręcz niewiarygodny. no, chyba że masz tasiemca ;)

heheh nie mam tasiemca :D no niewielka jak nie wielka ja miałam jakoś tak nieproporcjonalnie rozłożoną mase tłuszczową że 19 kg poszło :)

Gość ostatni moheranin
a ktos stosuje dietę ziołowa np pije perz lub znamię kukurydzy ,lub ocet jabłkowy

Gość Melaśka z medyka
A teraz pokż zdj obwisłej rozciągniej skóry :classic_cool: