Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineau

fotki bylych partnerow

Polecane posty

Gość mineau

moi tesciowie trzymaja w albumach rodzinnych fotki swego syna a mojego meza,z jego bylymi dziewczynami.dodam iz nie sa to fotki z uroczystosci rodzinnych na ktorych maz akurat byl z dziewczyna i sie na fotce zalapali miedzy innymi.sa to zdjecia bardziej prywatne,calusne i przytulancze...uwazacie ,ze to jest w pozadku ,ze trzymaja te zdjecia w albumach rodzinnych?

Gość Magiio
jezuuuu to tylko zdjęcia :o kobieto widać, że masz niską samoocene skoro takie rzeczy ci przeszkadzają :o

Gość hehehe228922
ales ty durna, no i co z tego? traktuja to jako pamiatke , nic w tym strasznego. najlepiej to wez ich zasztyletuj a wczeniej zrob karczemna awanture

Gość jestem po śniadaniu
wyprowadzaj po jednym co jakiś czas - takie zdjęcia to nic przyjemnego

Gość mineau
Magiio,hehehe228922,jestem ciekawa jak wy byscie zareagowali na cos takiego!niema to nic wspolnego z niska samoocena,poprostu uwazam,ze to nie normalne,przeszlosci nie zmienimy ale fotek na ktorych moj maz trzyma jakas panne w bikini na recach i wtyka jezor w jej usta wcale nie sa atrakcja dla mnie ,szczegolnie gdy je mam ogladac z okazji jakichs swiat albo innych rodzinnych uroczystosci. jestem po śniadaniu,Katjaa dziekuje za zrozumienie! nie da rady ukratkiem ich wynosic,jest ich tak duzo,ze zauwazonoby ich brak.zastanawiam sie czy przy nastepnej okazji nie zapytac dlaczego tesciowie nie tzrymaja fotek swoich bylych partnerow!tesciowa to moze nie miala nikogo przed tesciem bo mlodo wyszla za maz ale tesc jest 15 lat starszy od niej,nie uwierze nigdy,ze nikogo przed nia nie mial!

Gość fgrege
wynosic ukradkiem? czy wy nie widziecie ze w ten sposob byscie sie upokorzyly? ostatnio bylam u ciotki i tez ogladalam ich kolekcje zdjec w pieknych albumach i tez miala tam zdjecia swojego syna z byla dziewczyna, a teraz ma juz nowa dziewczyne i jest szczesliwy. mowisz ze nie masz niskiego mniemania - to ci sie chyba tylko wydaje. daj na luz i zapomnij o tym, tamta dziewczyna to przeszlosc, a zdjecia to tylko pamiatka, na pewno nie traktuja tego jak relikwie.

Gość jest duzo tych zdjec?
tak jak wyzej - podprowadzaj stopniowo te zdjęcia i pal:) A jeśli jest jakieś szczególne zdjęcie, z jakiegoś szczególnego miejsca i szkoda wyrzucić - ja bym wydrapała mordy i postury tych dziewczyn, no ale to już teściowie zobaczą i sama wiesz, jak mogą zareagować :)

Gość munia78791292
wydrapala mordy? wynosila ukradkiem? CZY WY NIE WIDZICIE JAKIE JESTESCIE ZALOSNE??

Gość mineau
moi rodzice nie trzymaja zdjec z moim bylym partnerem!pamiatka to moglabybyc dla mojego meza .to co mielismy w domu z bylymi partnerami wrzucilismy do jednego kartona i lezy w piwnicy ,moze sie kiedys posmiejemy razem,tak zdecydowalismy oboje! ale po co to jego rodzice trzymaja?

Gość mineau
wy wszyscy,ktorzy piszecie iz to takie zalosne,byliscie w takiej sytuacji juz?

Gość jestem po śniadaniu
masz rację, zapytaj teściowej czy jej te zdjęcia aż tak do szczęścia potrzebne

Gość olik83783
"moi rodzice nie trzymaja zdjec z moim bylym partnerem!pamiatka to moglabybyc dla mojego meza .to co mielismy w domu z bylymi partnerami wrzucilismy do jednego kartona i lezy w piwnicy ,moze sie kiedys posmiejemy razem,tak zdecydowalismy oboje! ale po co to jego rodzice trzymaja?" to ze twoi rodzice nie trzymają, nie oznacza ze inni nie mają prawa tego robić. niej troche godnosci dziewczyno, to nie jest zadna tragedia. i tak, powiem ci ze moi pzyszli tesciowie tez sa zbieraczami zdjec, lubia je miec w albumach i co jakis czas ogladac. maja tez pare fotek mojego narzeczonego z byla laska, i jkos mi to nie przeszkadza. widzialm te zdjecia bardzo duzo razy, a razem z oim narzeocznym sie smiejemy z tego serdecznie (nie ze wyszydzamy czy cos). a moze ty po prostu nie jestes pewna chlopaka bo ciagle sie czegos obawiasz??hmmm

Gość mineau
juz pytalam czy musi mi je za kazdym razem pokazywac,a ona zagrala kwiatkoska tylko,ze niby zapomniala ze mi juz pokazywala...

Gość mineau
dla mnie to nie normalne i nic mnie nie przekona ,ze jest inaczej!

Gość mineau
olik83783 moze z ta poprzednia narzeczona tez ogladali fotki jeszcze poprzedniej narzeczonej i tez sie serdecznie smiali!nie wierze,ze ci taka radoche sprawia ogladanie takich fotek!

Gość olik83783
to uwierz. a poza tym czemu zakladasz watek i pytasz sie co o tym myslimy skoro ty juz masz ukierunkowane myslenie ze to jest zle i w ogole be i ze tesciowie zle robia? puknij sie w glowe i daj na wstrzymanie a jak ci zle to zmien faceta i tesciow

Gość glklklk
Tescie do wymiany

Gość mineau
chcialam sie utwierdzic w przekonaniu :)

Gość Brado
Powiem Ci mineau ze Cie rozumiem. Jestem w troche podobnej sytuacji. Ostatnio u swojej dziewczyny przegladajac jakies dokumenty i szukajac czegos, znalazlem polnagie zdjecia jej i jej byłego. Było to bardzo nie mile wydarzenie dla mnie a moja dziewczyna nie byla w stanie zrozumiec o co mi chodzi. Nigdy nie przepadalem za zdjeciami z jej byłym ale to dobilo mnie calkowicie. Co do Twoich tesciow, to uwazam ze popelniaja pewien nietakt. Oczywiscie ze kazdy z nas ma jakas swoja przeszlosc ktorej nie da sie wymazac i z tym nie polemizuje. Mogli oni te bardziej pikantne zdjecia przełozyc jednak do innego albumu ktorego nie pokazuja publicznie albo najlepiej pozbyc sie tych kilku zdjec i zostawic te bardziej normalne. Mysle ze ich wspomnienia by nie zbiednialy od tego a Tobie oszczedziliby zlego smaku w trakcie ogladania. Moze sprobuj pogadac o tym najpierw z mezem i powiedz mu, ze Cie to denerwuje i czy nie moglby dyskretnie cos w tej sprawie zadzialac.