Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przypuszczałabym tego.

mój maż ma romans z 19sto latką!Kurwa ,co robic ?

Polecane posty

mój maż od jakiegoś czasu wymienia wiadomości na facebooku z 19sto latką. Facet ma 34 lata, ona 19ście. Co ja mam robić ? Przyznać się,ze grzebałam w jego profilu? Wyzwać tę młodą szmatkę, co byście zrobiły?

Gość jestem po śniadaniu
nie wyzywaj młodej szmatki, tylko wyzwij starego chooja

Gość koxu
popieram wyzwij tą męską szmate

Gość jestem po śniadaniu
może gówniara nie wie, że fiut jest żonaty

Gość fgfgdfgdfhdfhfdhdfhbbbbbbbbbbb
dołącz do nich może być fajnie,będziesz pieściła młode jędrne ciało nastolatki a od tył będzie cie konkretnie posuwał twój mąż,co ty na to?

doszłam do wniosku ,że po prostu do niej napiszę ,a dowody mam, bo są to wiadomości wymieniane od kwietnia. Nigdy bym nie przypuszczała,że z taką gówniarą będzie w ogóle rozmawiał. Miała praktyki w jego oddziale banku , kojarzę ją.

Gość ixyyyyyyyyyyy
no tak - lepiej pogadac z malolata niz z wlasnym mezem :o bo przeciez to wszystko jej wina, to ona nie chce dac mu spokoju

wie,a tym samym profilu ma zdjecia ze mną i synkiem. Ale jest sttrasznie nieszczęśliwy i widzi ,ze to przemija. Usiadłam, połakałam się - jestem zdruzgotana. Kurwa, zeby takiej młodej dziwce pisać takie głupoty?

Gość tak bo oczywisacie 19latka
nie wie co robi :D:D haha, juz 16 latki wiedzą a zony facetów ktorym daja dupy wyzywaja od starych zadrosnych lampucer i maja frajde ze wam robia nazłosc:D

Gość koxu
głupia cipa zwyzywaj i pobij tego starego pedofila

najchętniej pokazałabym Wam profil tej .panny,ale aż taka nie jestem. Pogadam dzisiaj z mężęm,coś czuję ,ze będzie ostro. Tym bardziej ,ze to już kolejny raz,jak pisze z jakimiś kurwami. Tylko tamto mogłam wybaczyc , bo dla zartów,bo nieznajome z innego miasta. A ta to realna laska. Kurwa mać!

Gość Oleole.........
Mnie to zawsze śmieszy że kobiety by chciały pisać do"młodej dziwki", wpieprzyć jej, wytarmosić za kudły, a panicz jest jak święta krowa, której się nie tyka. Młoda dziwka może sobie robic co chce, może mieć nawet w dupie kogoś żonę i dziecko, a to od męża powinno się wymagać i ewentualnie mieć do niego pretensje. Bo to on deklarował że kocha i będzie uczciwy, a nie młoda dziwka.

moja kolezanka jak miala 18 lat to z premedytacja odbila 28 latce 30 letniego faceta , nie on ją nachodzil tylko ona , puszczala strzaki, pisala smsy, rozmawiala puszczala oczka a w koncu sie z nim przelizala na wspolnej imprezie , potem podjezdzala pod jego prace i w koncu jest z nim a ja wyzywala od grubych zapuszczonych szmat :D:D robicie z tych nastolatek niewiniaka a one doskonale wiedzą jak wam odbic faceta i jak na niach dziala ich uroda i mlodosc

Gość lopewq
pokaż profil ,może i nasi mają z nią do czynienia .Koniecznie daj na nią namiar

Gość jestem po śniadaniu
no to koniec małżeństwa - teraz rozwód i rozpierdziel go wysokimi alimentami, skoro pracuje w banku

Gość awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwweee
no jak to co? szmacie wylamac zeby a chuja poslac dwa metry pod ziemie :D a tak na serio to zebrac dowody, rozwod porzadny i zasadzic ogromne alimenty! a znajomym dziwki powysylac wiadomosci jaka to kurwa z konkretnymi dowodami. ale ty i tak zrobisz inaczej czyli wybaczysz chujowi a szmacie nawsadzasz :D

Gość nieoNN
Czemu masz wieksze pretensje do niej ?Stawiasz sprawę nagłowei.Nie wiem czy ona jest kurwą ale tój mąż to alfons.Sorry.

Gość ina...
A co Ty od niej chcesz, przeciez ona jest wolna i moze robic co chce.Meza rozgrzeszasz. Mialam podobnie z moim mezem ale nie na fb tylko w realu.Jak sie dowiedzialam ze romans trwa od 3 miesiady z podobna jak u Ciebie malolata. Porozmawialam z nim i pomoglam spakowac torby do panny a wlasciwie to sama je pakowalam bo jemu sie szybko odechcialo romansu. Co prawda zabral torby bo udawal ambitnego ale od tej pory siedzial tylko na tel i wydzwanial do mnie.Wrocil po 3 dniach przepraszajac i blagajac.Przyjelam do domu bo jest jeszcze dziecki i wspolny majatek ale po kilku tygodniach znalazlam sobie super kochanka z ktorym jestem juz 3 lata i planyje z nim przyszlosc a moj maz... co coz - podjal ryzyko i przegral.

wstaw jej profil tutaj!

Gość nogi twee
dawaj ten adres ,potem szybko wykasujesz ,czekamy

Gość max golonko
a co ci to da ,nie ta to inna ,jak już na fejsie pogaduszki z gówniarami urzadza to znaczy ,że ma takie zapotrzebowanie i puści się tak czy inaczej

Gość nogi twee
daj ten profil albo dane

wstaw jej fotke , uczciwa dziewczyna nie pisalaby z zónatym ,ta laska ma kurewskie pociagi wiec trzeba troceh utemperowac kurwe

Gość Oleole.........
Nastolatki nie są niewiniątkami, ale trzeba mieć pretensje do własnego męża że się skusił... Ja bym nie chciała aby mój mąż był ze mną tylko dla tego że się nikomu nie podoba oprócz mnie, i nikt go do tej pory nie adorował, i być szczęśliwą że w związku z tym jest ze mną, bo mu się nic nie trafia. A jakby poleciał na małolatę tzn że marnowałam swój cenny czas z nim.

zdjęcie bym dała, tylko nie wiem przez co ,pofil to chamstwo

na voila.pl np

fotosi.pl albo voila .pl

Gość Oleole.........
Popieram rozwiązanie Ina.

Gość lopewq
to podaj dane ,niejednemu psu na imię Burek ,więc nie będzie tu nic prywatnego