Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniednia

konkurs na staż -jakie zadania są??

Polecane posty

Gość pytaniednia

Dostałam sie do 2 etapu konkursu na staż urzędniczy, gdzie będize sprawdzian umiejętności z excela i worda.Nie mam pojęcia jak taki test może wyglądać czy trudne sa zadania.Ktoś wie?

Gość niuda
na jakie stanowisko, w jakim urzędzie?

Gość pytaniednia
staz w prokuraturze (praca ma polegać na przepisywaniu pism, pracach biurowych i innych tego typu czynnościach)

Gość niuda
No to logicznie myśląc ogólna obsługa worda i excela. Nie sądzę abyś musiała tworzyć makra czy inne skomplikowane rzeczy jeśli masz zająć się standardową pracą biurową.

Gość zczczc
no akurat umiejętnośc tworzenia makr może sie przydać w typowej pracy w prokuraturze, przyspieszyć moze pracę

Gość pytaniednia
test bedzie trwać ok. 30 min więc nie sądzę, żeby makra były. Może ktoś brał udział w takim konkursie i mogłby podać przykładowe zadania. Chcę spędizć troche czasu na powtorzenie niektórych fukncji , zeby w razie czego nie tracić czasu na szukanie.Dlatego może ktos ma skazówki na co zwrócić uwagę-czy tworzenie tabel np. czy raczej napisanie jakiejś notatki czy czegos na czas? Bardzo mi zależy na tej pracy dlatego po wyjsciu z tego testu chciałabym mieć poczucie, że są chociaz jakies szanse a nie mylslęc jaka byłam glupia, że nic z tym nie zrobiłam.