Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koparkowy

szokujące zmiany kobiet po ciąży/małżeństwie

Polecane posty

Gość koparkowy

Chce wyrazić swoje najwyższe zdumienie wynikające z faktu , że po zawarciu małżeństwa i urodzeniu dzieci kobietom całkowicie zmienia się podejście do życia, jestem świadkiem jak miłe i bardzo perspektywiczne osoby, rezygnują ze swojego rozwoju tylko po to by siedzieć w pieluchach i prać skarpetki i gotować obiady - zmieniają się w służące i kury domowe. Z drugiej strony bardzo ciekawe jest że kobiety po 25 roku życia - niezamężne i bezdzietne (stare panny) patrząc na nie z zadzrością - robią się jeszcze bardziej zawistne , zgorzkniałe, sfrustrowane. Po prostu są niebezpieczne dla otoczenia i zapewne skończą jako karierowiczki (1%) lub współlokatorki z grubym kotem (99%) Proszę o podobne przykłądy z życia wzięte.

Gość koxu
moja miała 31 lat jak mnie urodziła nadal jest złośliwa i wredna nawet terroryzuje mnie obiadem w sumie zawsze mnie olewała zachowuje się jak koleżanka a nie jak matka jak mała byłam to mnie traktowała jak lalkę ciągle mnie przebierała no i ciągle zachowuje się jak by miała okres :O