Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

oddzisiej doradzamy naszym klijentkom na wspak

Polecane posty

Chiej, ze wzglendu na node we pracy I agonie, postanowilysmy sobie trochie urozmaicic chwile I od tera doradzamy klijentkom na odwrut. Wlasnie odstroilysmy tutej jedno grubo lochie (nogi to ma grobsze nirz typowa maciora, cellulitas nawet na czole) we krutko sokienkie na pul uda I na to za maly sweterek rurzowy hihihi. Borze jak ona sie w tym pokarze to jaki obciach, ale wiecie co wam powiem, od razu sie pracowac zachcialo, czas szybciej leci, bo take kreacje twozymy.

Ale baba naiwna, tak sie dac ubrac, malo tego taka zadowolona wyszedla ze az rzyczyla nam milego dnia!

Tera nastempna ofiara w pzymnierzlani, zara zdam erekcje jak nam idzie.

Czeba wiedziec jak umic wcisnonc kit, a baby lykajo jak mlode pelikany, wszystko. Tera jedna mierzy koszole, wyglonda w niej jak orenguten, ale co muwimy ze dobrze tak? Tzeba spzedac, to je nasza nowa taktyka.

Ze niby was to nie obchodzi wcale? A pewnie tera karzdy kupujoncy ploje sobie w brode tera jak zdal sobie sprawe jakim jest debilem do potengi entej

Fiel jestem fanka twoich tenatow ;) zawsze poprawiajo mi humor ;) pozdrawiam

O pupka witaj, ciesze sie ze nas lobisz, bys sie wtroncila do dyskosji.

Alleloja odkond zaczelysmy sie ruszac tutej we sklepie I doradzac klijentkom na wspak to zaczely kupac? Mamy dzisiej taki dobry dzien o alleloja. ta ostatnia glopia maciura, morze nie taka gruba, ale mala jak skrzat I cyce do samej ziemni kupila se spodnice elegancko. Do adidasuw I skarpet I uwierzyla nam rze ladnie, boze co za narut, lostra w kolo a wierzo

Dzisiej to chiba popijemy rekord miesionca josz dwiescie zlotych mamy, a one caly czas kopojo. chiej charder, jestem ja rzyje, urlop mnialam, trochie terz publiki zabraklo, zwontpilysmy w siebie, ,mala zalamka zesmy glopie, ale dzisiej uwiezylysmy w siebie na nowo!

Gość nbnvnb
haha ! a ja nie wiedziałam , że celulit można mieć na czole hahha!

No nie bylo nie bylo mialam destrukcje, rzyc mi sie nie chcialo, ale stanolam na nogi, pozaty, problemy z prawem, miloicja, adwokaci I chitlerowcy.

Morzna, jak sie na udziakach josz nie miesci to na czole wychodzi, a uwierzcie, ze ta byla wyjontkowo tlusta.

Gość nbnvnb
Hitlerowcy ? A skąd ? I policja , coś ty tam przeskrobała ?

A tera uwaga chit, nasza najlepsza kreacja to studniuwkowa, raz na studniuwkie ubralysmy jedno panio tak: bluzka letka satynowa z falbanami we grochi latynoska, bo ramnia odkryte, szara we grochi, do tego rurzowa zamszowa. Spodnica ze klamrami taka rokowa. Do tego chostka zielona w zeberkie, a po studniuwce pzyszla nam dzienkowac, ze wszystkie uczennice chwalily kreacje I robily sobie z nio zdjencia bo tak sie podobala. A nauczyciweli spoglondaly z radoscio na nio.

Gość awr
polskiego to ty gdzie się uczyłaś ?

Ja nic, jestem niewinna. Mialam z kafeteri kolerzankie na fejsbuku I trochie sie pzyjaznilysmy, arz ktos zaczol rozsylac linka z bakteriami, ona myslu ze to ja jo zarazilam, a jej kaputer kosztowal 3 tys. Euro I tera grozi mi, ze josz zglosila do adwokata I ze zaplace jej za to. Ja tam mogie zaplacic kasiuty mam, prace mam, tysiaka zarabiam to mogie kopic boedaczce jakegos grata.

Gość nbnvnb
akurat o bakterie nie musisz się bać , każdy sam powinien się pilnować , a komputer można zresetować .

Ale ona jest tak tempa , ze tego nie rozumnie, twierdzi ze zarazilysmy ja: trojanerem I podobno nie rzartuije z tym adwokatem. Mamy to gdzies, bo tak samo ona te bakterie dalej pposlala swoim znajomym I tez jo ktos morze oskarzyc o chakierstwo. a ja jo nazwalam rzono chitlera... I trochoie o jej dziadku powiedzialam (oni so szkopami)

Gość lopb
Fiel ona nie może ci nic zrobić , mogła nie otwierać poczty .Powinna mieć program antywirusowy a jak go nie ma to niech się całuje w d....

Gość lopb
Ten trojan mógł jej spalić dysk twardy ale niekoniecznie , może trzeba tylko było od nowa wgrać dane .Może ci naskoczyć.

Gość lopb
Każdy ściąga linki na swoją odpowiedzialność i od tego są programy antywirusowe za , które się płaci .Powinna sprawdzić każdy link , a twój komputer działa ? Może to wcale nie od ciebie ten wirus ? Zresztą i tak nic ci nie może zrobić , nie przejmuj się i uważaj na znajomości z kafe :(

Lopb, ten link chodzil po facebooku, dzialal na zasadzie, np. Ktos wyslal mojemu znjajomemu taki link, ja z ciekawosci w niego wchodze, nie otworzylo sie nic, ale w tym momencie wysylal sie do innychparu znajomych,i kazdy kto w niego wszet wyslal go automatycznie dalej. To ze z to bakterio morze mi naskoczyc to wiem, gorze z tym ze jej rodzinie pocislam od hitlerowcow itp, a oni w niemcach soiedzo. Myslisz, ze za to terz mi nic nie grozi? Czy jednak za takie obelgi mie wsadzo?

Na moim kaputerze byl wiros, ale muj monrz sobie z nim poradzil, a ta niemka widac za glopia zeby to pojonc.

Gość Fiel nie odzywaj się do
nich więcej , a wsadzić cię nie wsadzą .

Gość lopb
zamknij buzię Fiel i udawaj ,że to nie ty i już :D Nie przejmuj się

Gość bo jestem skonczonym
:D:D:D:D fiel jestes niemozliwa:D

Tak tylko, ze ja jej to na fejsbuku pisalam poblicznie I wszyscy to widzieli, ona morze miec swiatkuw. Jeszcze sie jej zapytalam gdzie byl jej dziadek w 1939 roku, pewnoie rozstrzelal mojego... Jakos tak mie ponioslo za to ze nazwala nas chorymi psychocznie...