Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misha_88

jakie u was byly/beda zareczyny?kto wybieral pierscionek? wy czy chlopak? :)

Polecane posty

Gość misha_88

Hejka, planujemy zareczyny z moim facetem. Jestesmy już 6 lat razem i mieszkamy od 4. Szukam fajnych pomyslow na zareczyny:) wiem że to on powinien mies inwencje tworcza ale ja jestem ciekawa jak u was wygladaly zereczyny lub jak beda wygladac? Pierscionek już sobie wybralam biale zloto z apart:)

Gość ja wiedziałam, że
zaręczyny będą, ale bez dokładnej daty itd. Pierścionek narzeczony wybrał sam (śliczny), a w wigilię przyjechał do mnie mikołaj w (wypożyczonym) białym lamborghini gallardo, bo uwielbiam samochody :) Myślę, że przyszłe narzeczone nie powinny obawiać się o gust i pomysł przyszłego męża, ponieważ kto zna Was lepiej niż on (?) :)

Gość q900
najlepsze zareczyny chocby niebyly zbyt wypasione sa z zaskoczenia. I o wiele lepiej bedziesz je wspominala nawet jesli wydarzy sie to u Was w mieszkaniu ot tak niz na zaplanowanej przez was od a do z wycieczce. Gdzie nie dosc, ze to bedzie twoj pomysl to zero inwencji jego w wyborze pierscionka. Najlepsze zareczyny sa zareczyny z zaskoczenia. Pozostaw te przemyslenia jemu, bo sobie zepsujesz najfajniejsze chwile tym, ze bedziesz wiedziala.

my pojechaliśmy jak co roku na świeta do mojego lubego i tam mi sie oświadczył we wigilę, byłam tak zaskoczona że na pytanie czy zostanę jego żoną wykrztusiłam tylko : nooo ( do dziś sie z tego śmiejejemy) i oczywiście sie popłakałam ze szczęścia. Oswiadczyny były totalnym szokiem:) wszyscy domownicy wiedzieli tylko nie ja. Ja polecam efekt zaskoczenia, moj luby sam wybrał pierścionek i jest piekny. z kolei kolezance kolega oświadczył się na przystanku autobusowym:) juz kilka lat temu, mial zaplanowany wieczor w lokalu ale auto sie zepsolo, autobusy nie jechaly do miasta no i kleknął na przystanku :)