Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrzygałem się po maśle

KIedy wreszcie zrobią porządek z oszustami żywnościowymi - tym robactwem

Polecane posty

te świnie zamknąć w lochu i karmić świństwem z ich własnych fabryk [zły], a oto oszust podający margarynę za masło ekstra to "masmal dairy Grudziądz", obyś chujoo (szeryfie tej dziadowni) trafił na podrabiany kawior z psich kupek!!!! Jak ja nie lubię tych wszędzie pałętających się szczuro - ludzi polaczków cwaniaczków!!

po czym rzygi grzecznie skonsumowałem, co by nie poszło na marne :) taki już jestem, oszczedny :)

wyglądasz mi podszywie na takiego co podrabia masło ;), właśnie takich ludzi nie trawię parszywy podszywie

jestem męską kutwą i w dodatku nie czytam etykietek, jak zapakują mi gównio w złotym papierku takim jak się pakuje masło to myśle ze to masło no nie i raz dwa na kanapke a potem musze sie powyżywać na tych co podrabiają gówno, zamiast podawać prosto z sedesu śmiom pakować w złote sreberka z krówką na etykiecie

durny podszywku którego łatwo obrazić, taki placku. Gdyby tak było jak piszesz to nie miałbym co sie tutaj wyżywać (jak się "wyżywam" robię to na jakiejś logicznej podstawie), czytanie etykiet opanowałem już w przedszkolu więc podszywku etykietka spełnia wszystkie normy, tam nie ma podstępu, to jest czyste oszustwo w przypadku tego masła i dlatego się bulwersuję. A co do przekręconych nazw, małych literek i innych tego typu rzeczy trzeba by założyć osobny wątek. Dobranoc