Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjgjhjbbh

140zl to duzo za probna fryzure?

Polecane posty

Gość jjgjhjbbh

bozze teraz sie zastanawiam czy nie za duzo dalam..

Gość maślanka:D:D
nigdy sie nie mówi ,że próbna na wesele np.Bo jak normalnie bys zapłaciła 60 to jak sie dowiaduja ze to na slub np to od razu cena rosnie!!!!!!!!!!

Gość widzisz a nie grzmisz !!!!!!!!
dużo :/ ja nie płaciłam za próbna, fryzjerka wiedziała że próbna i nie pozwoliła mi w niej wyjść. Za fryzure na wesele zapłaciłam 100 zł bodajże ( nie pamietam, mama płaciła, zwykły osiedlowy salon ). A tydzień później, na sesje się czesałam i zapłąciłam .... 50 zł bodajże (napewno nie wiecej ) Wiesz, wcale nie jest powiedziane, ze drogi fryzjer zrobi Ci super ekstra fryzure. Kiedyś czesałam się w salonie Mistraza Polski we fryzjerstwie na wesele i po powrocie do domu rozplakalam sie i rozpuscilam wlosy ( a kupe forsy to kosztowalo) , podobnie jak obcinalam wlosy w salonie Elnett czy coś takiego. Też dałam bardzo duzo kasy, fryzjer pieprzył się z godzine a włosy w ogole sie nie ukladaly. Wczesniej bylam u fryzjerki, tak slicznie mi wlosy sciela ze nie mialam w ogole problemu z ukladaniem. No ale zwolnila sie i stracilam z nia kontakt, a szkoda :/ Przepraszam ze odbieglam od tematu :P