Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiula86

Karwia - ktoś był z malym dzieckiem? Możecie coś napisac?

Polecane posty

Zachecona opiniami wybrałam to miejsce. Zależalo mi głownie żeby nie było tłumu bo córka (16msc) to maly adhd-owiec :P Żartuje oczywiscie, tzn wszedzie jej pelno i nie chciałabym na plaży non stop trzymac ją za reke bo tyle ludzi tylko dać spokojnie pobiegac i pobawic sie. Czy ktoś z was może też tam był?

Tak mam baaardzo śliski kocyk, plastikowe worki, taśme szeroką i łopate w razie jakty tamto zawiodlo o: .... Lecz sie człowieku. Pytam o co innego to tak jakbyś nie doczytał(a)....

Ala ma kotaaaa a możesz cos napisać o samej miejscowości? Nie chodzi mi o wybór danej kwatery (do to już mam zaklepane). Faktycznie nie ma tam takich tłumow?W tamtej okolicy też nie byłam, jak dotad wybrzeże zachodnie przeważało (raz czy dwa ewentualnie Krynica M. dla odmiany) Nigdy nie byłam nad możem w małych miejscowościach bo lubie te duze gdzie cos sie dzieje (jakies wieczorne imprezki czy cuś - choć to bylo pare ladnych lat temu) no ale teraz wiadomo ze nie pojade w takie miejsce z małym dzieckiem.

Gość Wakacyjnie;););)
Właśnie założyła topik o Karwi na ogólnym;) Niestety brak odzewu;/ Ja wybieram się 26 lipca z dwulatkiem do "ZORZY"

Gość Wakacyjnie;););)
My planujemy wycieczki na hel w razie nie pogody. Fokarium, oceapark... Mysle że jakoś damy rade;) Pierwsza nasza tak daleka podróz- jedziemy z południa Polski i mam stracha;/

Gość Wakacyjnie;););)
Kasiula ale podobno właśnie w Karwi plaża mega zatłoczona;/

własnie mi tez podobalo się, że w razie niepogody można jechac na Hel i tamte okolice, tym bardziej że jak już pisałam nigdy tam nie byliśmy (ani ja ani mąz, mała tym bardziej ;) ) My jedziemy z Wlkp na poczatku lipca. Naszej córki bedzie to w sumie drugi daleki wyjazd, zaliczyła już odwiedziny u babci która mieszka paredziesiąt km od morza wiec bedac u niej pojechalismy do Kołobrzegu ale nie było pogody (lalo jak z cebra)

Gość śląskieeeeeeeeeeeeee :)
Kasiula ja byłam 2 lata temu w Karwi.i nie wiem kto Ci naopowiadał głupot ale Karwia jestmega zatłoczonym miejscem. teraz mamy dziecko więc musimy jechać gdzie indziej. ogólnie fajna miejscówka dużo knajp, restauracji itd. blisko bardzo do morza, ale wózek trza do ręki wziąć bo nie ma jak inaczej. całe centrum jest przy drodze do władka co mnie dobijało bo cały czas trzeba było uważać na auta. ogrom ludzi wszędzie!! ulice fest zatłoczone. jak masz jakies pyt. to pisz:D

aa no i plaże mega, mega zatłoczone. dawno czegoś takiego nie widziałam. no, ale nie musisz iśc do głównego wejścia tylko kajś odbić.

Kurcze :/ To mnie dobiłaś... No ale traf teraz na mało zaludnione plaze w sezonie... Ponoc przewazaja tam rodziny z dziecmi - tez mit? To pewnie trzeba bardzo wczesnie isc na plaze zajac w miare sensowne miejsce?

taak.dużo rodzin z dziećmi , dużo bez, dużo starszych, ogólnie ogrom ludzi :)))) a pewnie maluch nie śpi CI do 10:D no chyba, że masz takiego farta. toCI zazdroszcze :P więc proponuję jak się obudzi niech sobie zje sniadanko a wy się zbierajcie , żeby k 8 zając dobrą miejscówkę :D tam była taka jedna dobra pizzeria. pizza palce lizać. jak sobie przypomnę nazwę to napisze;)

ja byłam na Mokrej czyli z 2 strony. tam gdzie ty masz nocleg to troszku dalej. ale niewiele. i tam też są wejścia na plażę ino kawałek trzeba iśc zobacz sobie ile jest zielonego to las przez który trzeba przejśc. miłego wypoczynku:)

No u nas wliczajac sniadanie i cały wybiór to najwczesniej 10.30-11 raczej bedziemy wychodzic :o ciezkie przeprawy z jedzeniem odchodza. Nie bedzie tez mowy o jedzeniu na plazy :( chyba ze małej cos sie odmieni z wrazenia :P

o tej porze to radziłabym ze słońca już schodzić raczej jak będzie skwar;/ i przyjśc znowu k 15.

ale autorka nie pytała czy miejscowość jest spokojna tylko czy są tłumy:D a są :)

Gość gość
Ja byłam i mnie się podobało, szczególnie że znalazłam niedrogi nocleg z super placem zabaw dla dzieci - Pokoje Albatros przy ulicy Sosnowej 26 :) Z małym dzieckiem to tylko do takich niedużych miejscowości :)

Gość gość
popieram :) pokoje Albatros , to świetne rozwiązanie dla tych, którzy chcą się wybrać z malym dzieckiem :)