Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelie-Poulain

co jest ze mną nie tak?????

Polecane posty

Gość Amelie-Poulain

Jestem młoda, uważana za ładną i atrakcyjną. Wielu mężczyznom się podobam i niemało starało się o moje względy. Mimo tego nigdy nie byłam w związku. Żaden facet, który chce ze mną być mi się nie podoba, a podobają mi się Ci, którym ja się nie podobam, bądź tacy, którzy szukają innych niż związek rzeczy. Niby jest wszystko, co powinno pomóc mi w znalezieniu miłości, a jednak coś nie działa....

Gość Amelie-Poulain
Ale właśnie o to chodzi, ze nie jestem idealna. Wiem o tym dobrze i, co mówią mi ludzie, nawet przesadzam z wytykaniem swoich niedoskonałości. Jeśli chodzi o mój charakter, to mam mnóstwo znajomych, którzy mnie lubią, ale chyba innych cech oczekuje się od przyjaciółki a innych od partnerki. Z resztą, nie jest tak, ze nie ma ludzi, którzy chcieliby ze mną być. To chyba ja panikuję i uciekam, albo czekam na wybuch wielkiej miłości, która chyba się nie zdarzy...

Gość tak to właśnie jest
Kochana to wszystko kwestia szczęścia,jednym się szybko uda trafić na tą właściwą osobę a innym nie.Jeśli coś jest jest Ci pisane to będzie Twoje.Do bycia z Kimś kogo nie kochasz się nie zmuszaj bo to nie ma sensu.

Gość kAśKaaaaaaaaaaa
"Jeśli coś jest jest Ci pisane to będzie Twoje" - romantyczna bzdura

Gość jestem młoda,,,
ile masz lat ?

Gość Amelie-Poulain
No tak, ale z drugiej strony brakuje mi bliskości. Chciałabym mieć kogoś, któ byłby przy mnie, kochał mnie i był moim przyjacielem. Póki co, są mężczyźni, którzy chca być tylko moimi przyjaciółmi, albo tylko kochankami. Ew, tacy, którzy chcieliby być zarówno jednymi i drugimi, ale ja bym tego nie chciała. Myślę, ze jestem w wieku, kiedy brak doświadczeń związkowych przestaje być normalny i zaczyna doskwierać. Z drugiej strony nie chce wiązać się z byle kim, byle tylko kogoś mieć...

Gość Amelie-Poulain
Mam 22lata i nie biorę kasy od rodziców. Oni biorą ją ode mnie. Ja studiuję i mam wolne, wiec nie martw się o mnie, Reserved.

Gość vgjhbknm,
atorka lub lezec i pachniec nie w glowe jej praca:D

Gość Amelie-Poulain
Autorka pracuje wiecej niż myślicie, a teraz ma poprostu wolne. Z resztą, nie piszemy o moim życiu zawodowym. Jak już pisałam, jestem studentkom, łapieczasem jakieś dorywcze prace i mam stypendia naukowe, więc o mojej pracy nie rozmawiajmy, bo tu jestem aktywna jak mało kto :)

Gość Amelie-Poulain
Nie wiem z jakim czarnym nickiem.... o co chodzi? :o

Gość vgjhbknm,
wlasnie, jestes studentkom ale pod trzepakiem:D:D:D:D

Gość Amelie-Poulain
nie bo na A4 a nie pod trzepakiem ale nie o to chodzi co studiuje a ile zarabiam a jak już pisałam to rodzice ode mnie biorą a nie ja od nich

Gość Amelie-Poulain
pisałam szybko, więc popelniam błąd. Jestem studentką. Uwiielbiam komentarze, które mają na celu jedynie wyśmianie kogoś. Czowieku, wyżywaj się gdzieś indziej. Studiuję na jednej z najbardziej prestiżowych uczelni w Polsce i mam najwyższą śroenią ocen na moim roku. Kiedy ktoś szybko pisze zdarzają mu się błędy, a wytykanie ich nie świadczy o Twojej klasie :)

Gość Amelie-Poulain
Właśnie ktoś sie pode mnie podszywa. To o A4 pisał ktoś inny. Bardzo to wszystko śmieszne...

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
jestem kobietom jestem studentkom :o durna pipa:D

Gość ło matuńko
Amelio, czy jak ci tam, widać po tobie,że masz ogromne wymagania i nie dziwię się,że wielu mężczyzn unika związku z tobą, bo wiedzą,że tym wymaganiom sprostać nie mogą. Poza tym nikt nie chce być z księżniczką na ziarnku grochu, faceci wolą fajne, miłe babki, nawet jeśli nie są miss świata. Jesteś niesamowicie zarozumiała, piszesz o sobie w taki sposób,że się odechciewa bliższego kontaktu z tobą. Atrakcyjna, ładna, studentka prymuska z prestiżowej uczelni....kto dorówna takiemu idałowi z wysoko zadartym nosem. Żaden chłop nie chce całe życie stać na bacznośc przed takim generałem. Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta - co z tobą nie tak- masz kiepski charakter, wygórowane żądania i niebotyczne mniemanie o sobie. Koniec, kropka.

Gość Amelie-Poulain
ło matuńko, jeśli chodzi o moje mniemanie o sobie, to nie jest ono tak wysokie, jak mogłoby wynikać z mojego postu. Chciałam po prostu uniknąć komentarzy w stylu "pewnie jesteś paszczurem", albo "jesteś głupią pipą", jak to ktoś napisał. Chodziło mi o to, zeby unaocznić problem, bez konieczności prostowania takich komentarzy. W kontaktach z mężczyznami bywam bardzo niepewna siebie i ludzie śmieja się, że "przepraszam, że żyję". Ale, zeby uprzedzić komentarze - bywam też błaznem i często sobie dowcipkuję, więc nie jest tak, ze jestem zachukaną myszą. Wydaje mi sie, ze to, co sprawdza się w stosunkach koleżenskich nie do końca sprawdza się w stosunkach damsko-męskich.

Gość lady-in-red
Chyba Cię rozumiem. Też nie znam przepisu na sukces w tej materii...

Gość Amelie-Poulain
A mnie się podoba. Uwielbiam Audrey Tautou w tej roli. I ta muzyka!

Gość Wierny24
Mozesz być i na najbardziej prestiżowej uczelni na ziemi, ale to nie zmieni że: 1. Nie jesteś za bardzo ogarnięta(inteligentna) 2. Typ księzniczki OGARNIJ SIĘ to sobie znajdziesz normalnego fajnego faceta

Gość Amelie-Poulain
Ja lubię takie filmy. Nie mozna gojednoznacznie zakwalifikować do żadnego gatunku. Jest trochę baśnią, trochą komedią. Niby realistyczny, a jednak trochę odrealniony. No i Paryż!!!

Gość Amelie-Poulain
Czemu uważasz, ze nie jestem ogarnięta (inteligentna). Nie wiem z resztą jak można jakiekolwiek wnioski o mnie wysnuć na podstawie wpisów na forum. Nie lubię ludzi, którzy wchodzą tu anoniowo i uważają, ze mogą wszystkich obrażać, zeby sobie ulżyć. Pięknie!