Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiolinka8

pomózcie mi mam duzego doła

Polecane posty

Gość asiolinka8

jest mi tak bardzo smutno, mam 2 miesieczną córke , męza myślałam ze on jest madrzejszy ale to baran. Jego matka ciągle go wykorzystuje na kase. Od mieesiąca stoi tapeta i wytapetował tylko jedna sciane bo mamuska go co chwile woła, mam doła i placze zaraz dokoncze

Gość asiolinka8
on ciągle tez gra na komputerze w jakieś szczelaninki nie patrzy sie na to, ze chciałabym gdzies wyjechać za miasto odpoczac po porodzie [był cięzki dziecko miało przeczulice niedotlenione] tylko jak jego mamusia jest chora to zaraz leci dawac jej kase , robi jej zakupy ... i przez to nigdzie nie pojedziemy bo musi sie nią opiekowac :(

Gość asiolinka8
rok temu tez nigdzie przez nią nie pojechaliśmy mówie wam nienawidze tej kobiety ona rujnuje moje życie, chciałaby zeby synek z nią mieszkał i był dla niej jak jej facet dodam , ze on jest po rozwodzie rozwiódl sie 4 lata temu, dzieci nie miał, zona wyjechała za granice miała dosyć tej kobiety

Gość asiolinka8
dlaczego nikt mnie nie rozumie:(

Gość ja Ci odpowiem skoro tak
Wiesz, mialam calkiem podobna sytuacje do Twojej. I co zrobilam? Pognalam gonia za drzwi. Stal sie wrogiem dla wlasnego dziecka i mnie, a mamusia najlepsza. Jej sie sluchal nas mial w dupie. Spakowalam go i poworotu nie bylo. Teraz po 2 latach nie zaluje.. jednak czasem jest ciezko. Mialobyc pieknie i moglobyc tak.. ale niestety mamusia byla wazniejsza. A co najlepsze... jest tak nasza historia poprzewracana w plotach- calkiem na odwrot niz bylo. Ale nic, wybral niech ma. W zasadzie teraz ma nowa xlatke, i co?? Zastanawiam sie jak to jest u nich... czy nadal slucha mamusi? Wygladaja calkiem na szczesliwych. Ogolnie powiem ze bardzo zaluje ze zycie sie potoczylo tak.. a nie inaczej, nie tak jak planowalismy. Szkoda dziecka. Ale po co sie meczyc.. zyjac ze soba razem a zarazem oddzielnie??

Gość kobieta z tytułem
ja zaczelam dobitnie mowic jemu wprost ze ciagle lata do mamusi, bo mamunia zadzwonila np ze ma problem z nadmuchaniem materaca (??!!) Ze mamusia wydzwania do niego jakby to ona ciagle sie opiekowala nim, pytao obiadki itd...powiedzialam albo ro ukruci albo moje nerwy nie wytrzymaja...meczylam sie tak z poltora roku...ale na kazda sytuacje reagowalam...efekt? na szczescie kilka razy powiedzial jej slow zeby nie przesadzala i nie dzwonila tak czesto...i cale szczescie ona zajela sie w koncu swoimi znajomymi...zaczela sie z nimi spotykac...od razu lzej jest...jest czasami kilka takich sytuacji ze moj facet leci na zawolanie zrobienia jakiejs dupereli ale jest coraz lepiej:)

Co ja o tym wiem.. mój leci na każde zawołanie mamusi i tatusia. Stale daje im kasę. Nie 100 czy 200 zł, a 1000 zł czy więcej, prezent na dzień matki- 560zł, na dzień ojca - 600 zł. Ostatnio kupił im kosiarkę za 900 zł, zmienił wszystkie okna w domu i tacie sprezentował nową trajzege* czy jakoś tak. Oszaleje z nimi.. !!!!!! Sam by kupił plan,zaczął dom budować, ale on woli im dawać, a oni ciągną ile się da i biednych grają. Matka pracuje, zarabia 1200 zł, ojciec emerytura + praca dorywcza = 900 zł. Na nic nie dają, wnuków nie mają, mieszkają z córką w wieku 23 lat, która płaci im za światło, wodę, kupuję gaz, a ostatnio nawet kupiła im lodówkę. Brak słów!