Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaWawa

Moje koleżanki mają sponsorów - dlaczego się nie przyznają??

Polecane posty

Gość studentkaWawa

Obserwuje od pewnego czasu zjawisko: dziewczyna przyjezdza do Warszawy, np. z Mazur zaczyna tutaj studia, mieszka w akademiku, widac ze oszczedza. Nie zyje na takim poziomie jak powiedzmy warszawskie dziewczyny, potem konczy sie sesja a ona nagle wyjezdza sobie do Paryza...albo do Rzymu. Czesto tez jakis Egipt. Nie rozumiem skad nagle mialaby tyle pieniedzy? sporo takich dziewczyn jest na mojej uczelni. Przeciez przecietnej studentki, do tego jeszcze przyjezdnej nie stac na takie wczasy. Oczywiscie jak ktokolwiek je pyta to one odkladaly caly rok...ale po prostu az nie chce sie wierzyc.

nie wiem czemu nagle jest ta nagonka na studentki - przecież większość ładnych kobiet w polsce ma sponsora, czasami taki sponsor nazywa się "chłopak", częściej "mąż"

moim zdaniem te które nie mają szansy na długotrwały sponsoring, tylko na krótkoterminowy, powinny budzić współczucie a nie potępienie.

Gość była studentka abcd
Ależ da się odłożyć:)Ja miałam stypendium socjalne i naukowe w kwocie 1100zł miesięcznie. Opłacałam mieszkanie w kwocie 500zł czyli 600zł mi zostawało. na jedzenie dawali mi rodzice zatem te 600zł mogłam odkładać. Po 10 miesiącach wychodzi 6tys. - można jechać na wycieczki:)

Gość moze mowia prawde
A nie pomyslalas ze moze faktycznie udalo im sie odlozyc? taki wyjazd zagraniczny to nie ejst teraz wielki wydatek. Moze dziewczyny po prostu łapią się na jakieś promocje, ja sama wykupiłam pobyt w hotelu w Paryżu 60zł taniej przez tą stronę http://www.accorhotels.com/pl/hotels-offers/promotion-5706-tani-nocleg.shtml . Takich obniżek jest bardzo dużo i często właśnie na dobre hotele. I też ktoś z boku może pomyśleć, że ktoś 'mnie sponsoruje' hahaha.....ale za wszytsko płacę sama:))

A nawet jeśli sponsorów mają, to co maja rozgłaszać na prawo i lewo albo kartkę sobie na czole przykleić? A czym tu się chwalić, póki co to nie jest kwestia, która dodaje dziewczynie prestiżu. Ich ciało, ich sprawa.

akurat mieszkam w miejscu gdzie jest duże bezrobocie i praktycznie nie ma szansy na zarobki zbliżone do średniej krajowej, zwłaszcza dla kobiet a co widzę? widzę kobiety jeżdżące drogimi samochodami :D

Gość do Polly84
mam nadzieje ze nigdy nie bedzie dodawac prestizu

Gość galerianki
ogladalyscie? dobry film, tam niestety jest pokazane ze dla dziewczyn w tym srodowisku sponsor jest czyms ekstra, wrecz sie tym chwalą....mam nadzieje ze rezyser troche przerysowal bo nie wyobrazam sobie ze tak to wyglada w polskich gimnazjach