Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AjaSamaNieWiem

W taki sposób możliwe jest schudnięcie?

Polecane posty

Gość AjaSamaNieWiem

Jestem drugi dzień na diecie i nie wiem, czy mogę go zaliczyć jako udany czy nie.. śniadanie - szklanka mleka 0,5% 2 śniadanie - kilka łyżek ryżu brązowego z jabłkiem tartym "obiad" 13:00- 3 - 4 małe kanapki z białego chleba (:O) z sałatą i żółtym serem (:O :O :O) kolacja (16:00)- sałatka: kapusta pekińska+ pierś z kurczaka +ogórek+pomidor Przez te cholerne kanapki mam mętlik w głowie, no ale w sumie dopiero 13 a ja jeszcze będę później biegać i idę na dłuugi spacer..

Gość jakakolesiowkaaaadded
na śniadanie szklanka mleka a potem 4 kanapki !! brawo dieta cud :) nie dziwie sie ze tyle zjadlas tych kanapek skoro od rana glodzilas organizm

Gość AjaSamaNieWiem
Kanapki takie małe, pół jedenej kromki to była jedna kanapka. No właśnie wiem, głupio zrobiłam. Będzie na odwrót :P śniadanie - ryż +jabłko 2 sniadanie - mleko obiad - salatka kolacja - jogurt naturalny I chyba bedzie ok. :) Tak, wiem zbyt restrykcyjna no ale.. ;p

Gość AjaSamaNieWiem
A na kolację salceson. Teraz chyba mniej restrykcyjnie :D

Gość AjaSamaNieWiem
Nie kpij sobie ze mnie :\ Na kolację tylko słonina!! :D

Warto pomyśleć o osobistym dietetyku zamiast próbować zestawiać dietę na własną rękę. Pozwoli dobrać jadłospis tak by najlepiej pasował do Ciebie. Próbując samemu często można sobie niestety tylko zaszkodzić...