Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trogon

ehh :( czy to oznacza, że mi odmówiła ?

Polecane posty

Gość trogon

mam za 2 tygodnie wesele, no i poprosiłem dzisiaj a raczej zaproponowałem dzisiaj pewnej koleżance (w której jestem swoją drogą zakochany), aby poszła ze mną na to wesele jako osoba towarzysząca.. na co ona mi odpowiedziała "hm.. no nie wiem, po pierwsze czy bede w mieście (tak kurwa, a gdzie ma niby być skoro nie ma zaplanowanego żadnego wyjazdu? to już jest wymówka, ale lepsze było to..., że) powiedziała dalej "a może jeszcze poznasz sobie jakas dziewczyne do tego czasu?" chyba jasno mi dała do zrozumienia, że nie chce ze mną tam iść, prawda?

Gość fffefd
no pewnie ze nie chce daj sobie spokoj

Gość trogon
cierpie :( tak bardzo ją kocham..

Gość skad jestes
ja pojde z tobą :D

Gość moim skromnym
zdaniem to sie droczy z toba i jest zla ze ja tak pozno zaprosiles ale chce isc z toba

Gość moim skromnym
miej jaja i powiedz jej otwarcie ze nie wyobrazasz sobie isc z jakas inna i tylko a nia chcesz isc

Gość fsfs
Troche pozno jej to zaproponowales... fakt mogles to zrobic tydzien wczensiej tak zeby miala 3 tygodnie na przygotowanie, przemyslenie itp moze kasy nie ma na kreacje na fryzure

Gość uladana
Jak dla mnie to trochę późno jej to zaproponowałeś. Nie pomyślałeś o tym, że dziewczyny muszą poświęcić więcej czasu na przygotowanie do takiego wydarzenia? Może nawet nie mieć kasy na kieckę i już jest za późno żeby coś wykombinować.

Gość kandydatka na zakonnice,
ja odbieram to inaczej, raczej jest ciebie niepewna o czym świadczy zwrot:"może jeszcze poznasz sobie dziewczyne do tego czasu"

Gość moim skromnym
no wlasnie mysli ze jest zapchajdziurą, ze jakas Ci odmowila, wiec zaprosiles ja

Gość kgjfkj;ok;l
tak,. za dlugo czekales. ona odbiera to tak, ze z kims ci nie wyszlo, i raptem 2 tyg przed propujesz to jej. sadzi, ze facet by pomyslal, ze nalezy powiedziec o tym wczesniej, bo trzeba rozejrzec sie za sukienka, butami itd. a wbrew pozorom wcale nie latwo cos fajnego kupic:O dales dupska