Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominiiwo

zalamana siostra brat chcial sie powiesic doradzcie

Polecane posty

Gość dominiiwo

moze ktos wie jak to jest, brat chcial popelnic dzis rano samobojstwo, w pore go odratowano, zabrano do szpitala psychiatrycznego, nie ma ubezpieczenia, boje sie ze albo go wypuszcza i nikt go nie upilnuje, bo ja jestem daleko od domu, albo posiedzi tam i tak bym chciala, moze nie mamy pieniedzy ale cos sie wymysli, jakos zaplacimy, wie ktos moze na jakie koszta mamy sie nastawic? zawod milosny w mlodym wieku, mam nadzieje ze wyjdzie z tego

Gość dominiiwo
ja tez nie moge sie pozbierac, jestem w uk od trzech tyg, nawet pracy nie zdazylam znaleźć :( i musze wracac, mama sama sobie nie poradzi w domu, a tata nie zyje

Gość wyrodna matka polka
róbcie wiecej dzieci, zycie jest taakie zajebiste :O

Gość dominiiwo
heh nie wiem o co Ci chodzi z tymi dziecmi, nikomu nie zycze takiego załamania nerwowego, wydawalo mi sie ze znam mojego brata, i ze jest silny, wychowywalismy sie bez ojca bo umarł jak mali byliśmy , myślałam ze przez to wszystko ze jest silniejszy psychicznie niz inni w jego wieku

Gość wyrodna matka polka
wydawało wydawało a mi sie wydawalo ze swiat jest sprwiedliwy

to czym sie łamiesz? bieda idzie a tu nagle wszystko co zarobi tatko dla Ciebie , wszystkie cukerki Twoje i zabawki i majatek ktoren zostanie gdy starzy kopyrtną, to w czym problem?

Gość dominiiwo
za nienormalne odpowiedzi to ja podziekuje

Gość wyrodna matka polka
aco cia mamy doradzic 90 procent kafeteriuszy by chcialo pociagnac zawiazac petle gdyby mialo wiecej odwagi

Gość dominiiwo
to przykro mi ze te 90% tutaj jest nieszczesliwych, ja nie mam nic, i to doslownie i jakos sie nie poddaje

Gość dsdsd
Chciała bym Ci pomóc, niestety.. dla mojego kuzyna było już za późno. A był dla mnie jak brat (jego rodzice to narkomani, więc wychowywali go moi rodzice odkąd skończył 3 miesiące). Też zawód miłosny, do tego kłótnia ze swoją biologiczną matką i koniec.. Miał 21 lat. Ktoś musi być przy nim. Nie radź, nie dyskutuj, nie oceniaj.. po prostu bądź. Ja nie byłam- dzisiaj żałuję. Powodzenia!

Gość Viggamia
dominiiwo moim zdaniem powinnas Ty albo mama porozmawiam z nim wytlumaczyc ze jest wazny dla was i ze ma dla kogo zyc!!! ze ta dziewczyna nie byla jego najwidoczniej warta... mase ludzi popelnia samobojstwo z powodu straconej miloscie to straszne :( :(