Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimmfa

chyba jestem nienormalna

Polecane posty

Gość nimmfa

rozkochuje w sobie facetów a później daje im mega kosza...mam 24 lata a oni ciągle się na to łapią. mało tego-ciągle mnie to kręci. i żeby nie było-nie kusze ich ciałem a charakterem. dużo rozmów, gierek słownych, później podchodów, flirtu. głównie kontakt telefoniczny zresztą nie jestem miss piękności więc wyglądem raczej na kolana nie powalam:p jestem nienormalna?:/

Gość Ktoś kto wie
Myśłę, że musisz trochęrozumku jeszcze podłapać... przychodzi to z wiekiem... :-P http://chicamala.pl - trochę na ten temat

być może boisz sie zaufać, nie dajesz im sie zbliżyć do siebie z obawy przed tym ze wtedy poznali by prawdziwą Ciebie, jakieś kompleksy masz. Albo twój ojciec cie "zdradził" w sensie zostawił, rozwiódł sie z matką. I przez to nie umiesz zaufac mężczyźnie. Czy otoczenie odbiera Cie jako silną kobiete ?

Gość nimmfa
problem w tym że ja niczego od nich nie chce. do niczego nigdy nie dochodzi. trochę rozumku? no może, może:D mają mnie za inteligentną osobę ale tego nigdy za wiele:p

Gość ja noszę rozmiar
no i dobrze robisz grunt to się nie zakochać, jak sie człowiek zakocha, to umarł w butach :O

Gość vcvcvc
dziewczyna ma problemy z psychiką pewnie niskie poczucie wlasnej wartosci . Wiesz mozna dac kosza jednemu facetowi - to jest zrozumiałe . Ale jesli dajesz wiekszej ilosci to masz problemy z psychika

Gość vcvcvc
kinky ma 100 % racji .

Gość nimmfa
kinky jeśli nie jesteś psychologiem to koniecznie powinieneś nim zostać. w 100% trafna diagnoza. tylko czy to o to chodzi... dla mnie frajdą jest zostawić faceta i znaleźć następnego.

Gość ja noszę rozmiar
większośc facetów tak robi- i to jest wtedy normalne? wolne żarty owszem, bawienie się czyimiś uczuciami, to chujstwo w czystej formie, ale skończy się, gdy autorka topiku się zakocha i niech się zakocha z wzajemnością- życze jej tego za dużo kobiet cierpi z miłości przez facetów, musi więc być jakaś babka, która wyrówna rachunki 'w kosmosie' :P:P:P

Gość nimmfa
ehh:/

Gość dsdsd
Oj tam, ja swojego czasu też tak "szalałam". Mój ojciec zdradzał moją matkę, więc nie potrafiłam się z kimś związać, raz spróbowałam i puścił mnie kantem z koleżanką. No to zaczęła się zabawa facetami, jakoś nie jest trudno któregoś wyrwać, nie trzeba być do tego miss. Aż trafiła kosa na kamień. Też bawił się dziewczynami, nie uznawał związków. Jedno drugiemu chciało pokazać, kto jest silniejszy.. aż doszło do tego, że zaczęło iskrzyć jak nigdy z nikim. Finał jest taki, że jesteśmy razem 6 lat i mamy rocznego synka.

dsdsd tzw. związek koluzyjny. przyciąga osoby podobnie zaburzone. Ale niekoniecznie, bo u twojego męża to może wynikać z urazu przez zdradę we wcześniejszym związku.

znasz przyczyne swojego problemu. radze sie wybrać do specjalisty, pogadać on Cie nakieruje. Porozmyslaj o tym. I dojdź sama do odpowiedniego wniosku, czyli ze takie zabawy nie mają przyszłości. Do tego krzywdzisz ludzi. I nakręcasz karuzele wzajemnej zawiści w przyszłych związkach tych ludzi.

Gość dsdsd
No prawie zgadłaś, jego matka zdradzała ojca, który nie wytrzymał i popełnił samobójstwo. A tak w ogóle to poznaliśmy się na terapii :P jej zadaniem było pozbycie się zaburzonej wizji związków, która zrodziła się poprzez złe doświadczenia w dzieciństwie.

Gość dsdsd
kinky reggae Popieram. Między mną a moim mężem iskrzyło, ale gdyby nie terapia, to nie wiem czy byśmy to dźwignęli. Prędzej czy później jedno z nas zaczęło by wracać do starych nawyków.

kolejny przykład ze 98% ludzi powinno skorygować swoją psychikę :) i to w wiekszości pomaga :) mam nadzieje ze temat natchnie kafeteriowiczów do refleksji.... kiedy w główce troszkę nie ten teges :P

Gość nimmfa
dobrze mi z tym. nie mam zamiaru się prostowac. a krzywda innych? tyle lat myślałam tymi kategoriami. nie opłacało się. za dużo we mnie złaaaa. haha:q

Gość bdrbbdrb
naprawdę istnieją jeszcze takie GUPIE DZIOŁCHY? Które myślą, że są MONDRE? Ja pierdziuuuuu - nimfffa ma 15 lat??? :D :D :D

Gość Weroniczka;)
Ja tz tak robie- poprostu lubie poloać zdobywać, jarać się tym ze kolejnego faceta złowiłam ;) pózniej szybko się nudze, mam 25l i chyba ponad 20 taki "związków" moze kiedyś spotkam tego jedynego...

Gość Natalia Derkosz
Wezme do buzi poniucham soksy kupie zużytą prezerwatywe sprzedam zużytą prezerwatywe prezerwatywe pełną spermy prezerwatywe ze spermą prezerwatywe pełną nasienia liże bad.gif na tongue.gif liże tyłek dam tyłka pedał gej ciota homo seksualista chomoseksualista hiv aids gejowo geje pedał pedały misiączka okres liże podpaski liże wkładki liże buty liże stopy liże spocone stopy liże spococone nogi liże rajstopy liże pończochy wyliże kupe scat lubie scat gdynia gdańsk sopot trójmiasto wakacje sponsor szukam sponsora zasponsoruje gowno bad.gif kał liże kał kąpiel w szambie seks z matką seks z psem seks z cią seks z kuzynem pedofiolojcem seks z siostrą seks z babcią seks z kuzynem sperma sperna na buzi sperma na twarzy sperma na tyłku sperma na pupie sperma na cipce serek na fiucie serek wałkuje serek pod napletkiem liże serek liże mastke liże pot liże spoconą liże spocone pachy liże kał seks animals seks w parku seks na ławce seks z menelem

niedojrzala jestes i juz, poczekaj az podrosniesz to moze ci przejdzie

Weroniczka;) tak jak koleżanka wyżej, albo to uraz po porzucenia przez chłopaka. Lub ojciec zostawił cie jak byłaś mała, i boisz sie zaufać facetowi, boisz sie prawdziwej bliskości, twoje związki sa oparte na seksie(w domyśle) Gdybyś komuś zaufała musiała byś odkryć sie i pokazać prawdziwą siebie, małą bezbronną dziewczynkę. Otoczenie odbiera Cie jako silną osobe, koleżanki podziwiają twoje "podboje", ich oklaski podnoszą twoją i tak już zawyżoną samoocenę. nawet jak trafisz na tego jedynego, jak to ładnie określiła to i tak nie bedziesz umiała mu w pełni zaufać, być z nim szczera. Czyli te kilka podstawowych najważniejszych cech zdrowego, dojrzałego związku :) Przykre jak przez błędy naszych rodziców, cierpimy później my i inni...

Gość nimmfa
nie mam 15 lat. w tym wieku siksy daja dupy na prawo i lewo. ja nie daje jej wogóle. poza tym żadnemu z facetów nigdy nie powiedziałam że będziemy razem. po prostu zawracam w głowie, myśli tylko o mnie a ja grzecznie dziękuje za znajomość.