Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam duży problem

... Facet, który kiedyś był napalony na mnie, na wszystkie możliwe sposoby chci

Polecane posty

Gość mam duży problem

dobrać się do moich majtek - został moim SZEFEM a ja z racji tego że nadal jestem asystentką prezesa, jego brata, od 1 lipca będę asystentką tego napalonego zboczeńca, szowinisty pier... Nie muszę dodawać że kiedyś zmieszałam go z błotem i uprzykrzałam życie Co teraz? zmienić pracę? nie bardzo mogę spłacam kredyt na samochód samotna matka, 6 letnim synkiem kurde nigdy w życiu lekko nie miałam zawsze było Ok potem się psuło zawsze zmęczona jestem nerwowa i cały czas stres

Gość Coś czuję
że musisz albo pogodzić się z myślą że będziesz jego bardzo bliską asystentką, albo rozejrzeć się za innym zajęciem. Polecałbym wariant pierwszy. Nie wiem jak dawno uprzykrzyłaś mu życie i o co chodziło w tej historii, ale jeśli to jakaś bzdura, która wydarzyła się dawno, to pewnie już ci dawno wybaczył. No i ciągle czuje do ciebie miętę. Aż taka jesteś nieforemna, że nazywasz faceta zboczeńcem? Powinno to dla ciebie być komplementem, że jakiś facet ma ochotę wsadzić ci rękę w majtki albo i jeszcze co innego, gdzie indziej. Możesz więc połączyć przyjemne z pożytecznym. Do seksualnych obowiązków w nowej pracy podchodź z zaangażowaniem to może się facet w tobie zakocha i będzie nowym ojcem dla twojego dziecka, a w najgorszym wypadku dostaniesz sporą podwyżkę.