Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynki pomożcie!!!

Proszę doradźcie jakiś podkład typowo rozświetlający ale bez mega brokatu???

Polecane posty

Gość Dziewczynki pomożcie!!!

mam idealna cere,choc raczej suchą. Nie potrzebuję podkladu na zadne wypryski,ani swiecenie się. Nie mam zadnych problemow,ani pryszczy ,nic po prostu. Generalnie chodzi mi o typowo rozswietlajacy podklad,ale bez drobinek,a nadający tylko perłową poswiatę,jesli wiecie o co mi chodzi :) Nie wiem, ktory bylby dobry,bo wake me up, czy lirene widzialam i nie chce tych drobinek na swojej twarzy.

Lirene (fluid rozświetlający Shiny Touch) nie ma efektu brokatu, buźka jest rozświetlona, dobry do cery suchej. Nie jest silnie kryjący, jest średnio kryjący i ma fajną konsystencję.

Gość mama czterolatka
Jak masz taką idealną cere to polecam krem koloryzujący B&B Garniera. Jest świetny. Używam go od jakiegoś czasu. Nie kryje za specjalnie ale właśnie tak rozświetla i jest lekki idealny na lato.

Gość vipfvj
mialam taki jeden byl cudowny ale nazwy nie pamietam z innych to sprobuj rimmel wake me up

Gość vipfvj
lirene robi zacieki :o

Ja poleciłabym ci krem Nivea Visage beauty..Niejest typowym podkładem,tylko jak nazwa wskazuje kremem z dodatkiem podkładu.Bardzo ładnie rozświetla cerę.Twarz wygląda na wypoczętą,świeżą.Trzeba tylko pamiętać by nałożyć go w niewielkiej ilości,inaczej twarz będzie wyglądać jak maska.

właśnie Nivea jest do dupy,nie polecam go,tworzy straszny efekt maski nawet jak mało się położy,facjata jest taka matowa,bardzo go widać,kompletnie nie rozświetla tylko wygląda jak tapeta .Raz użyłam i stoi,stracona kasa,dobrze,że tylko 10 zł dałam w promocji. Sama chętnie się dowiem jaki jest dobry i "robi"naturalną twarz.

właśnie Nivea jest do dupy,nie polecam go,tworzy straszny efekt maski nawet jak mało się położy,facjata jest taka matowa,bardzo go widać,kompletnie nie rozświetla tylko wygląda jak tapeta .Raz użyłam i stoi,stracona kasa,dobrze,że tylko 10 zł dałam w promocji.

Dodam że ja swój kupowałam w Anglii i coś mi się zdaje że w Polsce na rynek wrzucają gorszą jakość.

Gość no więc jaki podklad?!?!
wciąz sie nie dowiedzialam :) napisalam zenie chced Lirene czy rimmela bo zbyt duze drobinki ma. a mi nie chodzi o rozswietlenie brokatem,tylko perlowa poswiata. Zamowilam Avon antystresowy podklad..ale jakis tam efekt jest- 5 minut..potem nic nie ma:)

Gość no więc jaki podklad?!?!
wciąz sie nie dowiedzialam :) napisalam zenie chced Lirene czy rimmela bo zbyt duze drobinki ma. a mi nie chodzi o rozswietlenie brokatem,tylko perlowa poswiata. Zamowilam Avon antystresowy podklad..ale jakis tam efekt jest- 5 minut..potem nic nie ma:)

Gość pomożcie dziewczynki!!!
o dziekuje, rowniez o nim myslalam. Niedawno odkrylam cos takiego:) Ale znalazlam jeszcze rownie dobry(jak nie lepszy) Max Factor Sheer Radiance,jednak nie jest nigdzie dostepny :)

ja jestem Lumi Magique zachwycona:) jest cudowny, co prawa nie kryje mocno, ale na takie ciepłe dni nawet głupio wygląda tapeta;) dodaję też krople Lumi do zywkłego podkładu ludzie sie mnie pytają (PIERWSZY RAZ) co mam na buzi? co taki efekt daje? to bardzo miłe;)

Gość gość
Kobo rozświetlająco-wygładzający z kompleksem napinającym.Wcześniej kupiłam Vichy okazał się totalną katastrofą.