Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

Boli mnie w szyi. Czy to depresja?

Polecane posty

Gość lewap

Nie jest to taki ból jak np. boli noga czy mięśnie, nie jest to też duszenie się. Ciągle mam uczucie jakby nadmiaru powietrza w szyi, trochę niżej od gardła. Napisałem w tytule, że to ból, ale to bardziej takie strasznie nieprzyjemne uwieranie trochę poniżej gardła. Smutku jak kazdy doswiadczyłem, ale teraz nie wiem co to jest. Dól, jakaś chwilowa depresja? Dodam, że piłem kawe i napój energetyczny, normalnie nie piję tego i właśnie po tym sie zaczeło już od paru godzin. Tylko jak napisałem!to nie ból, a tak jakby powietrza w szyi za dużo było kilkakrotnie, do wytrzymania to, ale jak sprawić, by już się lepiej ?? czy tak przebiega tymczasowy dół ? napiszcie czy mieliście podobnie, fatalnie się czuję z tym :o

Gość lewap
może inaczej, czuję się tak jakby w gardle mi coś utknęło plus nadmiar powietrza i przy tym zdołowany, nigdy tak nie miałem, a smutek to smutek, psychicznie sie odczuwa, natomiast teraz doszło to uczucie

Gość no i git gitara
może objaw nerwicy ? a może zgaga, refluks poczytaj temat "gula w gardle"

Gość lewap
to nie takie uczucie...moge normalnie przełykać, ale takie ciepło towarzyszy wewnatrz. Jak wspomniałem uczucie bardzo nieprzyjemne. Nie wiem czy tak odczuwa się doła, ale jeśli nie, to pewnie wyolbrzymiacie.