Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlbertG.

To była najgorsza domówka na jakiej byłem...

Polecane posty

Gość AlbertG.

Wczoraj przeżyłem największą stype podczas imprezy w moim w zyciu i jedno z większych rozczarowań.. otóż siedziałem z kumplem, piliśmy sobie whisky i nagle zadzwonił kolega ze studiów, że gadał z dominiką (nasza wspolna kolezanka z uczelni), że ma wolną chate, jest z koleżanką i żebysmy we dwóch wpadli na imprezke i że możemy nocować.. no to ja nawet chwili nie namyślając się stwierdziłem, że lecimy.. kumpel po mnie pojechał, kupilismy po drodze w sklepie wino, piwka i nawet kondomy w razie jakby chciały się ruchać-to żebyśmy nie wyszli na frajerów :) wbijamy na chate z mega humorem mysląc że już się tam ostro kręci a tu co? KURWA MEGA STYPA!!! zero muzyki, zero alkoholu, ta jej koleżanka kurwa w piżamie.. ta nasza koleżanka tez niezbyt ciekawy strój i one se piją herbatke.. my mowimy "no co jest kurwa dziewczyny, dawac kieliszki, dawac muze i rozkrecamy impreze", na co one, że są zmeczone, dopiją herbate i idą zaraz spać.. i tak też zrobiły!! KURWA WYOBRAZACIE SE CO ZWAŁA? a przed ten moment jak z nami jeszcze siedziały to jedna cały czas na FB siedziała a drugi w telefonie sms-y pisała.. no kurwa masakra wypiłem sobie z kolegą cały ten alkohol który kupiliśmy i wyjebaliśmy na miasto do klubu bo przecież kurwa to jakaś parodia co nas tam zastało.. WIECEJ SIE JUZ TAM NIE POJAWIE!

Gość AlbertG.
...

Gość tylkoBIERZEbraunaZAto
kobiety są nielogiczne i nienormalne, zapamiętaj

Gość ja tam się nie dziwię dzisiaj
impreza to FB i smsy...

Gość dossandoot
na twoim miejscu, bym zgwałcił te dwie kurwy.. co one w chuja lecą? zapraszaja na noc i taka stype odpierdalaja.. nie ma litosci dla idiotek

Gość wyhaczacz frajerów
TAKI TEMAT BYŁ JUŻ TU Z 2 LATA TEMU, ĆWOKU 🖐️

Gość kaszanke i 2 kg kartofli...
dokładnie temat typu Dj vu

Gość dossandoot
hahahaha niezła z was kafeteryjna frajernia, skoro rozpoznajecie temat ktory tu byl pare lat temu haha, cale zycie na kafeterii musciie siedziec lamusy

Gość Wojewódzki i Figurski
dossandoot ty hłuyoo przydź do Eski, jak umyjesz pupsko masz taki seksik że do końca życia bedziesz wspominał. My niewyżyte prawiczki

Gość prowo warte gdzieś
1 na 10 :O🖐️

Gość dominika z domówki
TO nieprawda. Wcale tak nie było. I na pewno nie byłam nieciekawie ubrana! :(

Gość Trzeba było zamiast kasy
na alkohol wydawac do burdelu jechac