Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgp[,

Czy dam rade schudnac w 2 tygodnie 10 kg?

Polecane posty

Gość bgp[,

waga 75 165 wzrostu

Gość bgp[,
pomocy!

Gość ...Koperek.........
Nie, 10 kg to w 2 miesiące

Nie sądzę - będą rozstępy, zwisająca skóra (ble) itp. 'atrakcje'. No i gratis efekt jo jo. Trzeba było nie wpierniczać tyle :) Nagle pewnie jakieś ważne wydarzenie i otrzeźwienie, bo sadła za dużo. 165 i 75 kg to sporo :o Lepiej przystopuj z jedzeniem i zacznij się ruszać. Czy to takie ciężkie ruszyć się choćby 2 razy w tygodniu na siłownię/fitness albo dłuższy spacer...

Gość a moze sie tak zastanowic..,,
Mozliwe :) głodóweczka!!!

Gość bgp[,
jestem mloda to mysle ze skora jakos by sie naciagnela... co z tego ze cwicze na rowerku domowym , spaceruje non stop dosc dlugo w towarzystwie przyjaciol , codziennie minimum 3 godziny

Gość bgp[,
cd.. i mowicie ze niby tylko tyle trzeba robic i przystopowac z jedzeniem-a nie jem duzo i nie chudne.

Krakowska/ nie kazdemu przy straceniu wagi zwisa pozniej skóra.Ja straciłam w tydzien 7 kg przy głodówce ciezkim wysiłku dziennie jazda na rolkach po 1000 brzuszków.* Tylko w moim przypadku miałam strasznie duzo wody w organizmie wiec poszło z górki.Efektu jojo nie mam do dzis choc od głodówki mineły dwa lata.I napisze ze jeszcze schudłam.Obecnie waga 45 kg.

A rozstępy ci nie zostały? Znam osoby, które zeszły z większej wagi i konsekwencje żarcia bez opamiętania w postaci skóry, rozstępów, potwornego cellulitu zostały...

Celulit mam jak kazda kobieta choc nie jest az tak mocny moj facet mowi ze sobie wmawiam go, rozstepy oczywiscie mam ale nie z tego powodu ze schudłam tylko ze wczesniej sie roztyłam zawsze wazyłam w tej granicy co teraz.

Gość bgp[,
a ile mialas lat jak chudlas ? i powoli wracalas do nawykow zywieniowych czy jak ? ja troche sie boje tej glodowki ze mi sie zoladek bardzo zniszczy i potem trzeba uwazac co sie je, szczegolnie na poczatku

Miałam 25 lat. Roztyłam sie strasznie bo az do 58 kg wzrost 160.Nie zwracałam uwagi pozniej na to co jem przewaznie zywie sie tz. jedzeniem smieciowym mcdonald itd..i ci powiem nic po tym nie tyje.Mam takie dni ze mnie nawet nie ciagnie do tego by zjesc.I jestem uzalezniona od coca coli strasznie mi moga mam problem z niskim cisnieniem a kawy nie pije :)

Jak boisz sie przejsc na głodówke to moze zacznij jesc płatki sniadaniowe linea jako kazdy posiłek dnia ty znasz najlepiej swój organizm i ocenisz czy to ci pomaga w rzuceniu kg.Ja polecam takze batoniki zbozowe one maja jak sie nie myle tylko 30 kalorii a zawsze to masz jako przekaske :)

Gość bgp[,
Miałam 25 lat. Roztyłam sie strasznie bo az do 58 kg wzrost 160.Nie zwracałam uwagi pozniej na to co jem przewaznie zywie sie tz. jedzeniem smieciowym mcdonald itd..i ci powiem nic po tym nie tyje.Mam takie dni ze mnie nawet nie ciagnie do tego by zjesc.I jestem uzalezniona od coca coli strasznie mi moga mam problem z niskim cisnieniem a kawy nie pije pomijajac 2 pierwsze zdania to podpisuje sie pod tym :) za rady dziękuję , sprobuje zrobic tak jak mowisz:)

Gość bgp[,
dzieki za ten link:*

Gość marianna pe *
odetnij nogę waga spadnie natychmiast