Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czu20

pedagogika egzamin

Polecane posty

Gość czu20

Witam kto na studiach miał przedmiot ,,Wprowadzenie do pedagogiki ?? . Miałam egzamin gdzie wykładowca dał nam tekst i mieliśmy go zinterpretować tzn mieliśmy wczuć się w pedagoga i wyciągnąć wnioski - chyba tak zrozumiałam i tak też napisałam. Nigdy takiego czegoś nie pisaliśmy i nic nam nie wytłumaczyła o co chodzi ??? czy ktoś miał podobny egzamin ?

Gość czu20
dodam też że z ponad 30 zaliczyły tylko 2 os i nie wiedza jak i dlaczego im sie udało

Gość pedagozka izynier
daj tekst to ci zinterpretuje

Gość czu20
nie dostaliśmy tego tekstu. np jestem 40 letnią kobietą , która była uczniem trójkowym, ale do szkoly średniej nie poszła ponieważ uważała że matura jest jest nie potrzebna. Po paru latach założyła rodzinę, bardzo dbała o swoje dzieci. Pracowała w handlu ale później straciła pracę i stwierdziła że chce sie dalej uczyć i zdać tą maturę żeby znaleźć lepszą pracę , nie miała problemu z nawiązywaniem kontaktów. to jest taki skrót. Opisanie jej całego życia . Jak to mam przetłumaczyć ?? czy po prostu mam dać jakąś diagnozę ?

Gość czu20
pisze poprawę w sobotę i nie mam pojęcia jaki tekst dostaniemy , jak mam sobie z tym poradzic ?

Gość marianna pe *
każdy wie, że na pedagogice studiuje dno! intelektualne

Gość czu20
ja studiuje awf i mam taki przedmiot

Gość czu20
kto pomoże , doradzi