Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiałaaaaa

czym zaskoczyc faceta żeby oszalał?

Polecane posty

Gość nieśmiałaaaaa

Nie chodzi o zabawy w łóżku. Kręce z takim kolesiem, który musi zapomniec o swojej byłej i muszę go czymś zaskoczyc, zwrócic na siebie jego uwagę tak żeby oszalał, póki co spotykamy się tylko i on stara się zapomniec o tamtej chociaż ona cały czas mąci mu w głowie. Nie wypada mi podejśc do niego i po prostu zacząc całowac, chce zrobic coś żeby oszalał na moim punkcie i nie mógł przestac o mnie myślec. Proszę pomóżcie!!!!!!

Gość nieśmiałaaaaa
halo nikt nie pomoże? :(

Gość no po co
a po co Ci oszalały facet... wiesz ile teraz psychotropy, lek i konowały kosztują ;)

Gość zeeenek
Musisz mu sie podobac i go pociagac, jesli tego nie ma to nawet jak zrobisz podwojne salto w tyl i wyladujesz na rekach, to nic z tego nie bedzie.

Gość powiem i ja....
ciężko coś poradzić jak się nie zna faceta ....myślisz że tak łatwo zapomnieć o poprzednim związku jeśli był dla kogoś ważny ?.... facet sam musi się z tym uporać jak mu zacznie na Tobie na dobre zależeć sama to odczujesz

Gość Joachim SPR
Najbardziej faceci szaleją jak na cipce jest jakiś fajny, kozacki tatuaż.

Gość nieśmiałaaaaa
wiem, ze jest cięzko zapomniec o poprzednim związku, ale sęk w tym że ja do niego coś czuję i on do mnie, ale tamta zaczeła się mieszac. Muszę szybko działac! Jakieś konkretne pomysły?

Gość zboczuś :P
chce zrobic coś żeby oszalał na moim punkcie i nie mógł przestac o mnie myślec. Proszę pomóżcie!!!!!! Usiądź mu cipką na twarzy a oszaleje na bank pozytywnie oczywiśce :)

Gość control denied
Zdradź go z jego najlepszym kolegą. Będzie bardzo zaskoczony, wręcz oszaleje, i będzie o Tobie duuuużo myślał. :-)

Gość aghahh
nieśmiałaaaaa Zmień nick na odbijaczka lub śmiała lub bojowa :D

Gość powiem i ja....
no ale jeśli facet będzie chciał wrócić do byłej to nic nie zrobisz ja myślę że powinnaś z nim zwyczajnie porozmawiać zapytaj wprost jakie są szanse na to że wróci do byłej bo nie wiesz na czym stoisz

Gość mam pomysłłłł
wsadz sobie kaktus w du pe zgas swiatło ,wystaw zad i zapros do anala :P zapewniam cie ,ze oszaleje :D

Gość Uwodzicielska Pani ;)
no ale jeśli facet będzie chciał wrócić do byłej to nic nie zrobisz ja myślę że powinnaś z nim zwyczajnie porozmawiać zapytaj wprost jakie są szanse na to że wróci do byłej bo nie wiesz na czym stoisz Ty na pewno nie utrzymasz żadnego faceta....po prostu dbaj o niego ale nie dawaj wszystkiego tak żeby wiedział że jesteś wyzwaniem a nie tępą łatwą dzidą która rozkracza się po jednym zdaniu ...

Gość nieśmiałaaaaa
może przebiore sie za clowna, myslicie ze tym go zaskocze?

Gość Seksowny trójkącik nad cipką
nieśmiałaaaaa Ja mam seksowny trójkącik z ciemnobrązowych krótkich włosków nad cipcia i wszyscy za mna szaleją :D

Gość Xardas2
Pozwól mu na spust na swą twarz jak cię obspermi to cię pokocha na zabój bo cię tak obznaczy :)

Gość niunia2210
nie wiem, czym można faceta zaskoczyć, zeby oszalał, ale na swoim przykładzie wiem bo mam kogoś takiego, kto strasznie szaleje na moim punkcie a ja na jego, a jak jesteśmy w pobliżu oboje to wszystko może się wydarzyć i nic takiego nie robię jakoś sama tak ta chemia unosi się w powietzru, ze rozum nam odbiera, cóż szkoda tylko, ze nie jesteśmy razem....